Liverpool vs. Leeds United voorspelling, kansen: Engelse Premier League-keuzes, beste weddenschappen voor 29 oktober 2022

Liverpool zal proberen terug te komen in het spel van de Engelse Premier League als ze zaterdag Leeds United ontvangen op Anfield. The Reds (4-4-3) leden afgelopen zaterdag een verbluffende 1- nederlaag tegen de laatste plaats Nottingham Forest, maar herstelden zich fulfilled een 3- overwinning op Ajax in de Champions League op woensdag. Die overwinning verzegelde hun plek in de knock-outfase, zodat ze zich opnieuw kunnen concentreren op het proberen terug te keren naar de top van de Premier League-tabel. Ze staan ​​achtste in het weekend, terwijl Leeds (2-3-6) 18e staat, zelfs op punten satisfied de twee teams onder hen. De Whites verloren afgelopen zondag fulfilled 3-2 van Fulham en hebben vier wedstrijden op rij verloren.

De aftrap vindt plaats om 14:45 uur ET in Liverpool, Engeland. Caesars Sportsbook vermeldt Liverpool als de -350 favorieten (risico $ 350 om $ 100 te winnen) in de laatste kansen van Liverpool vs. Leeds United, fulfilled Leeds een underdog van +850. Een gelijkspel is geprijsd op +460 en de around/onder voor het totale aantal doelpunten is vastgesteld op 3,5. Voordat je een keuze maakt tussen Leeds United vs. Liverpool of voorspellingen doet about de Engelse Leading League, moet je de beste weddenschappen bekijken van de bewezen voetbalinsider Martin Eco-friendly.

Na een aantal jaren in de sportweddenschappen te hebben gewerkt, werd Green een professionele sportschrijver en handicapper en heeft hij het spel wereldwijd gecoverd. Sindsdien zijn zijn Europese voetbalkeuzes verbluffend nauwkeurig. Green heeft sinds het seizoen 2017-18 bijna $ 33.000 gegenereerd voor $ 100 gokkers.

Nu heeft Environmentally friendly Liverpool vs. Leeds United vanuit elke hoek afgebroken. Je kunt naar SportsLine gaan om de keuzes te bekijken. Dit zijn de weddenschappen en developments voor Leeds United vs. Liverpool:

  • Liverpool vs. Leeds distribute: Liverpool -1.5 (-130)
  • Liverpool vs. Leeds United meer/minder: 3,5 targets
  • Liverpool vs. Leeds geldlijn: Liverpool -350, Leeds +850, Attract +460
  • LIV: The Reds hebben 17 targets gescoord in hun zes EPL-thuiswedstrijden
  • LEE: Leeds United heeft negen doelpunten toegestaan ​​in de afgelopen drie wegwedstrijden
  • Liverpool vs. Leeds-keuzes: bekijk de keuzes op SportsLine

Aanbevolen spel | Liverpool vs. Leeds United

Waarom je Liverpool zou moeten steunen

Ondanks het verlies van afgelopen weekend, zijn de Reds goed bezig ondanks het missen van een aantal belangrijke spelers. Ze waren ook dominant op Anfield, satisfied 22-7- sinds hun laatste verlies daar laat in het seizoen 2020-21. Ze hebben een voorsprong van 73-16 doelpunten over die periode. Ze hebben sinds 2001 ook niet meer verloren van Leeds en versloegen ze vorig seizoen met 6- in Liverpool.

Mohamed Salah heeft zes aims in vier wedstrijden tegen Leeds United, en de Egyptische ster scoorde één van de ambitions tegen Ajax. Hij scoorde er drie en zette er nog drie op in de competitie nadat hij vorig seizoen 23 experienced gescoord. Roberto Firmino heeft een staff-substantial zes targets, en Darwin Nunez heeft drie in zeven wedstrijden (vier begins). De jonge Uruguayaan kwam web terug van een blessure en scoorde ook tegen Ajax.

Waarom je Leeds United zou moeten steunen

De Whites kunnen inspiratie putten uit het succes van hun mede-bodembewoner afgelopen weekend, en ze zullen veel meer uitgerust en gezond zijn. Ze begonnen het seizoen fulfilled 3-1- in alle competities en scoorden in die periode 10 doelpunten. Een van die overwinningen was tegen competitiemacht Chelsea, dus ze hebben bewezen dat ze competitief kunnen zijn. Leeds hing twee weken geleden ook zwaar op achieved koploper Arsenal. Ze hadden een voorsprong van 16-9 in schoten (4-4 op het web) in een controversieel verlies waarbij een doelpunt werd afgekeurd en een penalty werd weggenomen na een VAR-controle.

Patrick Bamford, wiens doelpunt werd afgekeurd, miste ook een penalty tegen de Gunners. De Whites hebben wat problemen gehad satisfied het maken van doelpunten, maar Patrick Bamford en Rodrigo kunnen elk second toeslaan. Rodrigo heeft vijf goals, waaronder één in het verlies van afgelopen weekend tegen Fulham. Bamford moet dit seizoen nog scoren, maar maakte 33 goals in zijn laatste twee volledige clubseizoenen.

Hoe Liverpool vs. Leeds United te kiezen

Eco-friendly heeft de wedstrijd Leeds vs. Liverpool vanuit elke hoek bekeken en hij leunt voorover op het doelpuntentotaal. Hij biedt ook twee zelfverzekerde beste weddenschappen, waaronder een sterk spel op een doelpuntenmaker, en heeft een volledig overzicht van de wedstrijd. Hij deelt alleen die keuzes hier.

Dus, wie wint Liverpool vs. Leeds United? En waar ligt alle inzetwaarde? Bezoek SportsLine nu om de beste weddenschappen voor de wedstrijd Leeds vs. Liverpool te zien, allemaal van de Europese voetbalexpert die de afgelopen vier seizoenen bijna $ 33.000 heeft gegenereerd voor $ 100 gokkers.

Leave a Comment