Liverpool vs. Leeds United förutsägelse, odds: val i engelska Premier League, bästa spel för 29 oktober 2022

Liverpool kommer att försöka studsa tillbaka i engelska Premier League-spelet när de tar emot Leeds United på lördag på Anfield. De röda (4-4-3) led en fantastisk 1–förlust mot sistplacerade Nottingham Forest i lördags adult males återhämtade sig med en 3–seger mot Ajax i Champions League i onsdags. Den segern säkrade deras plats i knockout-stadiet, så de kan fokusera på att försöka ta sig tillbaka mot toppen av Leading League-tabellen. De ligger på åttonde plats till helgen, medan Leeds (2-3-6) är 18:e, även på poäng med de två lagen below sig. De vita förlorade med 3-2 mot Fulham i söndags och har förlorat fyra raka matcher.

Avspark är satt until 14:45 ET i Liverpool, England. Caesars Sportsbook listar Liverpool som -350 favoriter (threat $350 för att vinna $100) i sina senaste Liverpool vs Leeds United odds, med Leeds en +850 underdogs. Oavgjort prissätts until +460 och över/under för totala mål är satt till 3,5. Innan du gör några Leeds United vs Liverpool-val eller förutsägelser i engelska Premier League, se until att du kollar in de bästa satsningarna från den beprövade fotbollsinsidern Martin Eco-friendly.

Efter att ha arbetat i sportspelbranschen i flera år blev Inexperienced en professionell sportskribent och handikappare och har täckt spelet över hela världen. Sedan dess har hans europeiska fotbollsval varit förbluffande exakta. Inexperienced har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna sedan säsongen 2017-18.

Nu har Eco-friendly brutit ner Liverpool mot Leeds United från alla håll. Du kan gå till SportsLine för att se valen. Här är vadslagningslinjerna och trenderna för Leeds United vs. Liverpool:

  • Liverpool mot Leeds spridning: Liverpool -1,5 (-130)
  • Liverpool mot Leeds United över/less than: 3,5 mål
  • Liverpool vs. Leeds pengalinje: Liverpool -350, Leeds +850, oavgjort +460
  • LIV: De röda har gjort 17 mål beneath sina sexual intercourse EPL-hemmatcher
  • LEE: Leeds United har släppt in nio mål underneath sina tre senaste bortamatcher
  • Liverpool vs Leeds val: Se val på SportsLine

Utvalda spel | Liverpool mot Leeds United

Varför du borde backa Liverpool

Trots förra helgens förlust är de röda på ett stabilt lopp trots att flera nyckelspelare saknas. De har också varit dominerande på Anfield, med 22-7- sedan deras senaste förlust där sent beneath säsongen 2020-21. De har ett övertag på 73-16 i mål. De har inte heller förlorat mot Leeds sedan 2001 och besegrade dem med 6- i Liverpool förra säsongen.

Mohamed Salah har sex mål på fyra matcher mot Leeds United, och den egyptiske stjärnan gjorde ett av målen mot Ajax. Han har gjort tre mål och satt upp tre till i ligaspelet efter att ha gjort 23 förra säsongen. Roberto Firmino har intercourse mål för laget, och Darwin Nunez har tre på sju matcher (fyra starter). Den unge uruguayanen kom precis tillbaka från skada och gjorde även mål mot Ajax.

Varför du bör backa Leeds United

De vita kan hämta lite inspiration från framgångarna för deras medboende i botten förra helgen, och de kommer att bli mycket mer utvilade och friska. De började säsongen 3-1- i alla tävlingar och gjorde 10 mål beneath den perioden. En av dessa segrar var mot ligakraften Chelsea, så de har bevisat att de kan vara konkurrenskraftiga. Leeds höll också hårt med ligaledaren Arsenal för två veckor sedan. De hade en 16-9-kant i skott (4-4 på nätet) i en kontroversiell förlust som fick ett mål att dömas för offside och en straff tas bort efter en VAR-kontroll.

Patrick Bamford, vars mål blev underkänd, missade också en straff mot Gunners. De vita har haft issue med att göra mål, adult men Patrick Bamford och Rodrigo kan slå till när som helst. Rodrigo har fem mål, inklusive ett i förra helgens förlust mot Fulham. Bamford har ännu inte räknat ihop den här säsongen males hade 33 mål less than sina två senaste hela klubbsäsonger.

Hur guy gör Liverpool vs Leeds United val

Eco-friendly har granskat matchen mellan Leeds och Liverpool från alla håll, och han lutar sig över målsumman. Han ger också två säkra bästa insatser, inklusive ett starkt spel på en målskytt, och har en fullständig uppdelning av matchen. Han delar bara med sig av dessa val här.

Så vem vinner Liverpool mot Leeds United? Och var ligger allt spelvärde? Besök SportsLine nu för att se de bästa insatserna för matchen Leeds mot Liverpool, allt från den europeiska fotbollsexperten som har tjänat nästan $33 000 för $100 spelarna beneath de senaste fyra säsongerna.

Leave a Comment