Liverpool vs Leeds livestream: Premier League-förutsägelse, TV-kanal, hur man tittar online, odds

Leeds United åker till Anfield för att avsluta en rad matcher utan att ta poäng. Där kommer de att möta Liverpool som också siktar på att återgå till vinnande sätt i Premier League efter att ha förlorat förra helgen mot Nottingham Forest. Jurgen Klopps lag ligger för närvarande på åttonde plats i ligan, fem poäng bakom Newcastle på fjärde plats. De röda kommer att hoppas bygga fart i Leading League efter att de vann borta mot Ajax beneath veckan. Leeds har förlorat fyra matcher i rad och tränaren Jesse Marsch behöver sätta några poäng på tavlan med en klubb som för närvarande är 18:e i tabellen. Här är vad du behöver veta:

Vänligen markera opt-in-rutan för att bekräfta att du vill prenumerera.

Visa information and facts

Datum: lördagen den 29 oktober | Tid: 14:45 ET
Plats: Anfield — Liverpool, England
Television set: United states of america Network
Direktsändning: fuboTV (Prova free of charge)
Odds: Liverpool -340 Dra +460 Leeds +800 (via Caesars Sportsbook)

Utvalda spel | Liverpool mot Leeds United

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad gratis för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Lagnyheter

Liverpool: The Reds hade bara två segrar på de fem senaste Premier League-matcherna (två förluster och en oavgjord) och måste vara tillbaka för att vinna matcher om de vill ha några europeiska förhoppningar den här säsongen, med tanke på att Newcastle ligger fem poäng före och Klopps. laget har en match kvar. Med Diogo Jota och Luis Diaz borta från skadade räknar Liverpool nu med spelare som Roberto Firmino och Fabio Carvalho som visade sig vara i bra variety mot Ajax beneath den senaste UEFA Champions League-matchen och som även förväntas spela mot Leeds på lördag.

CBS Sporting activities har en helt ny daglig fotbollspodcast som täcker allt du behöver veta om det vackra spelet. Se till att följa Residence of Champions för täckning av de största spelen, berättelser, transfernyheter med Fabrizio Romano och allt annat som händer i världens mest populära activity.

Leeds: Tränaren Jesse Marsch bekräftade att “Stuart Dallas och Adam Forshaw är fortfarande borta. Dessutom är tveksamma Leo Hjelde och sedan Joffy [Joe Gelhardt]Rodrigo, Luis [Sinisterra] och Tyler Adams är alla lite ifrågasatta” inför matchen mot Liverpool. “Vi får se hur de kommande timmarna går för alla dessa spelare, Liverpool har varit en av de bästa i världen de senaste fyra eller fem åren. Jag tror att oavsett vad så är det en grupp professionella spelare som förstår vad kraven är”.

Förutsägelse

Liverpool kan inte tappa några fler poäng i Premier League och behöver vinna mot Leeds United på lördag. Val: Liverpool 2, Leeds 1.

Leave a Comment