Liverpool mot Napoli odds, val, hur man tittar, livestream: 2022 UEFA Champions League förutsägelser för 1 november

Även om Liverpool går vidare till knockoutomgångarna i UEFA Champions League 2022 den Paramount+, frågan är hur eftertryckligt de kommer att göra det. De röda arrangerar en revansch på tisdag mot en Napoli-klubb som vann övertygande i sin grupp A-öppning, 4-1, och de har en utomstående chans att vinna gruppen om de kan uppbåda den sortens insats som den italienska laget gjorde i sitt första möte . En seger med fyra mål är vad som krävs för att vinna gruppen, adult men Napoli har ännu inte förlorat en match i någon tävling den här säsongen och vunnit sina tre senaste italienska Serie A-matcher utan att släppa in ett enda mål. Du kan fånga all motion när du streamar matchen dwell på Paramount+, som du kan prova gratis i 30 dagar med kampanjkoden UEFA22.

Avspark från Anfield i Liverpool är satt until 16:00 ET. De senaste oddsen Liverpool vs. Napoli från Caesars Sportsbook listar Liverpool som -127 favoriter (possibility $127 för att vinna $100) på 90-minuterspengarlinjen, med Napoli som +295 underdogs. Oavgjort prissätts till +305, och över/underneath för mål är 3,5. Tisdagens match sänds reside Paramount+ med deras måste-ha Quality-plan.

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UEFA Champions League-match den här säsongen. Från och med nu until 17 november, registrera dig med kampanjkoden UEFA22 för att få 30 gratis dagar Paramount+. Ett abonnemang ger dig också tillgång until annat sportinnehåll, inklusive UEFA Europa League, italienska Serie A, NWSL, NFL på CBS, och otaliga filmer och system. Få 30 free of charge dagar när du registrerar dig här och använder kampanjkoden UEFA22.

Hur male ser Liverpool vs. Napoli

  • Liverpool mot Napoli datum: tisdag 1 november
  • Liverpool mot Napoli tid: 16:00 ET
  • Liverpool vs Napoli livestream: Paramount+ (prova free of charge i 30 dagar med koden UEFA22)

UEFA Champions League väljer Napoli vs Liverpool

Innan du ställer in dig på tisdagens match måste du se UEFA Champions League-valen från fotbollsinsidern Brandt Sutton. Sutton, en före detta kollegial fotbollsspelare, har varit SportsLines främsta fotbollsredaktör i mer än fem år. Han har följt fotbollen på nära håll underneath mycket längre tid och har tagit hänsyn until ledningstaktik, planerade laguppställningar och tidigare prestationer för att fatta de mest välgrundade besluten som möjligt och hålla fingret på pulsen över hela världen. Sutton har också varit på gång med sina bästa satsningar, med 139-109-1 på sina bästa satsningar på fotboll 2022, och har legat på rätt sida om vart och ett av sina sexual intercourse senaste Champions League-val.

För Liverpool vs. Napoli stöder Sutton Napoli för att täcka det smala halvmålsspridningen som en underdog med jämna pengar. Gil Azzurri har inte bara vunnit sina tre senaste matcher, de har gjort det på ett mer dominerande sätt varje gång. Deras senaste vinst kom på lördagen mot Sassuolo, där Victor Osimhen gjorde två mål beneath de första 20 minuterna av motion på väg until ett hattrick och en 4–seger.

Den unge anfallaren har missat intercourse matcher den här säsongen med en bicepsskada och användes inte i Napolis 3–seger mot Rangers i onsdags, males han är fortfarande jämn med yttern Khvicha Kvaratskhelia för lagets ledning i mål i alla tävlingar den här säsongen med åtta. . Less than sina fyra senaste framträdanden har Osimhen två starter och sexual intercourse mål och borde vara en stor oro för ett Liverpool-lag som har förlorat två av sina tre senaste matcher.

“Napoli har vunnit var och en av sina sexual intercourse senaste matcher på väg och 13 raka i alla tävlingar,” sa Sutton until SportsLine. “Jag tror att de kommer att vilja behålla sitt perfekta UCL-rekord intakt med ännu en stark prestation på tisdag.”

Hur male tittar, are living stream UEFA Champions League på Paramount+

Nu när du vet vad du ska välja, gör dig redo att titta på UEFA Champions League. Besök Paramount+ nu för att se action i UEFA Champions League, dina lokala CBS-sportevenemang reside, några av världens bästa fotbollsmatcher och mycket mer. Prova Paramount+ free of charge i 30 dagar med koden UEFA22.

Leave a Comment