Leeds United vs. Arsenal: stream live, predicție scor, canal TV, cum să vizionezi, ora de începere, cote

Arsenal călătorește duminică la Leeds United, sperând să deschidă un avantaj mai considerabil față de Manchester Metropolis, treatment ar putea rămâne cu cei mai apropiați rivali ai lor, care se confruntă cu Liverpool mai târziu în acea zi. Nimeni de la Emirates Stadium nu se lasă indus de posibilitatea că s-ar putea afla într-o cursă serioasă la titlu, dar dacă va duce drumul după 10 jocuri, ar putea simți că s-au impus ca cei mai probabili concurenți în cazul în care Town se destramă.

Leeds, cu toate acestea, a învins deja una dintre echipele de leading ale Londrei pe Elland Highway în acest sezon, deși rezultatele nu au fost la fel de reușite de atunci. Presiunea nu este încă asupra lui Jesse Marsch, dar o altă victorie împotriva unei opoziții de top rated i-ar facial area o mulțime de favoruri, deoarece caută să câștige în jurul acelor suporteri care ar putea încă tânji după Marcelo Bielsa. Iată cum poți urmări meciul și ce trebuie să știi:

Vizualizarea informațiilor

Facts: duminică, 16 oct. | Ora: 9:00 ET*
Locație: Elland Highway, Leeds, Regatul Device
Television set/Stream are living: Peacock Premium
Cote: Leeds +480 Remiză +230 Arsenal -188 (prin Caesars Sportsbook)

*Meciul a fost oprit temporar suspendat din cauza unor probleme electrice de pe stadion treatment au afectat sistemul de comunicare al arbitrului.

Joc recomandat | Leeds United vs. Arsenal

Povestiri

Leeds: În ciuda victoriilor palpitante asupra Wolverhampton Wanderers și Chelsea la începutul sezonului, echipa lui Marsch s-a clătinat în ultimele săptămâni și nu a câștigat din august (deși faptul că două dintre meciurile lor au fost amânate nu ajută). Dintr-o dată, Leeds este pe locul 14, la doar trei puncte de zona retrogradării, deși valorile de bază ale unei echipe a căror diferență de goluri așteptată este aproape zero sugerează că ar trebui să fie confortabil la mijlocul tabelului.

“În cea mai mare parte, am jucat destul de bine în timpul meciurilor noastre”, a spus Marsch, “Simt că am fost în meci și știm cât de competitive sunt jocurile. Nu am făcut – în afară de Brentford [where Leeds lost 5-2] – a renuntat la multe goluri. Cred că cel mai mare loc de îmbunătățire este marcarea golurilor. Transformă avantajele în ocazii și ocaziile în șuturi și șuturile în goluri.”

Dorești și mai multă acoperire a jocului din lume? Ascultă mai jos și urmărește ¡Qué Golazo! Un podcast zilnic CBS Soccer în treatment vă ducem dincolo de teren și în jurul globului pentru comentarii, previzualizări, recapitulări și multe altele.

Arsenal: Câștigurile devin o problemă infecțioasă pentru Arsenal în acest minute, ei au răspuns la pierderea lor de la Manchester United luna trecută prin șase victorii la rând. Victoria de joi pe terenul artificial al lui Bodo/Glimt ar fi putut chiar fi binevenită pentru Mikel Arteta, deoarece a venit după o performanță atât de dezamăgitoare.

Gabriel Jesus a fost lăsat în urmă la Londra pentru acel joc, în timp ce jucători seniori, cum ar fi Thomas Partey și Gabriel, au primit odihnă. Chiar și Granit Xhaka și Gabriel Martinelli, oamenii de fier ai sezonului până acum, au fost chemați de pe bancă doar târziu, iar Arsenal ar trebui să ducă o echipă relativ bine odihnită în Yorkshire.

Previziune

Arsenal este pe un val și a venit la Leeds într-un second în treatment rezultatele sunt departe de unde ar trebui să fie. Așteaptă-te ca partea lui Arteta să facă treaba. SELECȚIE: Leeds , Arsenal 2

Leave a Comment