Leeds United vs Arsenal: Livestream, resultatförutsägelse, TV-kanal, hur man tittar, starttid, odds

Arsenal reser until Leeds United på söndag i hopp om att öppna upp en större ledning över Manchester City som bara kan finnas kvar hos sina närmaste rivaler mot Liverpool senare samma dag. Ingen på Emirates Stadium rycker until över möjligheten att de kan vara med i ett seriöst titellopp, gentlemen om de leder vägen efter 10 matcher kan de mycket väl känna att de har etablerat sig som de mest troliga utmanarna om Town faller samman.

Leeds har dock redan besegrat en av Londons topplag på Elland Highway den här säsongen även om resultaten inte har varit riktigt lika framgångsrika sedan dess. Pressen ligger ännu inte på Jesse Marsch, adult men ännu en vinst mot motståndet i toppskiktet skulle göra honom många tjänster eftersom han ser ut att vinna runt de supportrar som fortfarande kan längta efter Marcelo Bielsa. Så här kan du se matchen och vad du behöver veta:

Visa facts

Datum: söndagen den 16 oktober | Tid: 09:00 ET*
Plats: Elland Road, Leeds, Storbritannien
Television/livestream: Peacock Premium
Odds: Leeds +480 Dra +230 Arsenal -188 (via Caesars Sportsbook)

* Matchen avbröts tillfälligt på grund av elektriska issue på stadion som påverkade domarens kommunikationssystem.

Utvalda spel | Leeds United vs Arsenal

Berättelser

Leeds: Trots spännande segrar över Wolverhampton Wanderers och Chelsea tidigt på säsongen, har Marschs lag vinglat de senaste veckorna och är utan vinst sedan augusti (även om det faktum att två av deras matcher har skjutits upp inte hjälper). Plötsligt ligger Leeds på 14:e plats, bara tre poäng från nedflyttningszonen, även om den underliggande statistiken för ett lag vars förväntade målskillnad är nästan noll tyder på att de borde vara bekvämt i mellantabellen.

“För det mesta har vi spelat ganska bra genom våra matcher”, sa Marsch, “jag känner att vi har varit med i matchen och vi vet hur konkurrenskraftiga matcherna är. Det har vi inte – förutom Brentford [where Leeds lost 5-2] – gett upp många mål. Jag tror att det största utrymmet för förbättring är att göra mål. Det är att förvandla fördelar till chanser och chanser till skott och skott till mål.”

Sugen på ännu mer täckning av världens spel? Lyssna nedan och följ ¡Qué Golazo! En daglig CBS Soccer Podcast där vi tar dig bortom planen och runt om i världen för kommentarer, förhandsvisningar, sammanfattningar och mer.

Arsenal: Att vinna börjar bli en ganska smittsam bugg för Arsenal just nu, de har svarat på sin förlust mot Manchester United förra månaden genom att ta sex segrar i rad. Torsdagens vinst på Bodo/Glimts konstgjorda prepare kan until och med ha varit välkommen för Mikel Arteta eftersom den kom efter en så underväldigande prestation.

Gabriel Jesus blev kvar i London för den matchen medan seniora spelare som Thomas Partey och Gabriel fick vila. Till och med Granit Xhaka och Gabriel Martinelli, säsongens järnmän hittills, blev bara kallade av bänken despatched och Arsenal borde ta en relativt väl utvilad trupp till Yorkshire.

Förutsägelse

Arsenal är på gång och har kommit till Leeds vid en tidpunkt då resultaten är långt ifrån där de borde vara. Räkna med att Artetas sida får jobbet gjort. VAL: Leeds , Arsenal 2

Leave a Comment