LAFC vs. LA Galaxy livestream: MLS Cup-slutspelsprognos, TV-kanal, hur man tittar online, tid, nyheter, odds

Getty bilder

El Trafico har snabbt blivit en av de största rivaliteterna i Main League Soccer och scenen blir inte mycket större än slutspelet. Efter att ha vunnit Supporters’ Shield hann LAFC återhämta sig från en lång säsong med ett bye i första omgången och kommer nu att möta Galaxy som slog av Nashville SC i den första omgången av slutspelet. De två rivalerna möts på torsdagskvällen på Banc of California Stadium.

Det var Javier Hernandez som gjorde det ensamma målet för Galaxy i den första slutspelsmatchen, och tränaren Greg Vanney kommer att behöva mer av sin MVP-finalist för att slå ut LAFC. Deras senaste möte var en 3-2 LAFC-seger eftersom ett sent mål från Rayan Raveloson inte räckte för att dra tillbaka Galaxy in i matchen. Deras senaste möte efter säsongen gav den mest poänggivande matchen i MLS Cup-slutspelets historia med LAFC som vann en 5-3-seger i Zlatan Ibrahimovics sista match. Tre mål i andra halvlek från LAFC var för mycket för Galaxy att stå emot. De kommer att känna sig bättre på väg in i den här matchen eftersom försvaret har förbättrats samtidigt som laget har blivit mer balanserat.

Här är våra storylines, hur du kan se matchen och mer:

Hur person tittar och odds

  • Datum: torsdagen den 20 oktober | Tid: 22:00 ET
  • Plats: Banc of California Stadium — Los Angeles
  • Tv: FS1 | Direktsändning: fuboTV (Prova gratis)
  • Odds: LAFC -145 Dra +300 LA Galaxy +350 (through Caesars Sportsbook)

Utvalda spel | Los Angeles FC mot Los Angeles

Berättelser

LAFC: Steve Cherundolo kommer att behöva se until att hans lag är fokuserat efter sin ledighet. Ett lag har aldrig vunnit både Supporters’ Defend och MLS Cup så det här loppet är en chans för LAFC att skriva historia. Med Carlos Vela, Cristian Arango, Jose Cifuentes och Kwadwo Opoku har laget säkerligen tillräckligt med eldkraft för att springa och vinna cupen om försvaret kan hålla sig starkt.

LA Galaxy: Duon Riqui Puig och Chicharito kommer att vara avgörande för Galaxys framgång. Puig har gjort tre mål och assisterat ytterligare två sedan han kom från Barcelona eftersom hans dynamiska passningsstil har gjort Galaxy until ett farligt anfallslag som kan spela en passning var som helst. Han kan lätt ställa in laget för framgång, och han måste göra det för att de ska avancera.

Förutsägelse

Det kommer att bli ganska svårt att slå av LAFC på hemmaplan, adult men att gå obesegrade i sina fem senaste matcher, är formen på Galaxys sida för att göra en upprördhet. Val: LAFC 2, LA Galaxy 3

Leave a Comment