Houston Dash vs. KC Current, San Diego Wave vs Chicago Red Stars: Hoe te kijken, NWSL kwartfinales streamen

Het naseizoen van de Nationwide Women’s Soccer League begint op zondag als vier teams het opnemen tegen de kwartfinales van de NWSL-enjoy-offs op zoek naar een plek in de halve finales fulfilled de finale van het NWSL-kampioenschap in het verschiet. De wedstrijden zullen de eerste wedstrijden zijn die worden gespeeld sinds het einde van het reguliere seizoen op 1 oktober en de eerste sinds US Soccer het volledige rapport van Sally Q heeft vrijgegeven. Yates’ onafhankelijk onderzoek naar beschuldigingen van misbruik in het verleden en seksueel wangedrag in het professionele vrouwenvoetbal. .

Houston Sprint op de vierde plaats ontvangt de vijfde plaats Kansas Town Recent en de derde plaats San Diego Wave FC neemt het op tegen Chicago Pink Stars op de zesde plaats. Admirers kunnen alle actie na het seizoen bekijken op CBS Sporting activities Network en Paramount+.

Hier leest u hoe u de wedstrijd kunt bekijken en wat u moet weten:

Informatie bekijken

zondag 16 oktober

Wil je meer berichtgeving more than vrouwenvoetbal? Luister hieronder en zorg ervoor dat je Attacking 3rd volgt, een driewekelijkse CBS Soccer Podcast gewijd aan het brengen van alles wat je moet weten more than de NWSL en above de hele wereld.

Houston Dash organiseert eerste NWSL-wedstrijd na het seizoen

De Houston Sprint arriveerde in 2015 als de allereerste uitbreidingsclub van de competitie. Acht jaar afterwards heeft het workforce eindelijk zijn weg gevonden naar het naseizoen en deed dit onder verschillende uitdagingen gedurende het hele jaar. De vorige hoofdcoach James Clarkson werd fulfilled administratief verlof geplaatst om het reguliere seizoen te beginnen en eerste assistent Sarah Lowden hielp het workforce naar een succesvol document totdat Juan Carlos Amoros in juni werd benoemd tot interim-hoofdcoach.

Op het veld was het beslissende moment van het seizoen misschien wel het minute waarop de club een grote stap zette in het midden van het seizoen doorway Ebony Salmon in excess of te nemen van Racing Louisville FC en kort daarna het vertrek zag van de oude franchisespeler, de Engelse international Rachel Daly. Hoewel de beweging van de spelers het momentum van het staff niet verstoorde en als er iets was dat het crew aanspoorde, scoorde Salmon negen doelpunten in 12 wedstrijden, wat een additional dreiging opleverde in de aanval naast Maria Sanchez en Nichelle Prince.

De franchise zet de toon voor de eerste thuiswedstrijd van de club, waarbij een bezoekersrecord wordt verbroken met meer dan 17.000 verkochte tickets, en de omgeving zou een added stimulans kunnen zijn voor een al capabel group.

Kansas Town Latest verandert laatste plaats in enjoy-offs

The Recent bracht het professionele vrouwenvoetbal in 2021 terug naar Kansas Metropolis nadat de voormalige NWSL-club FC Kansas City in 2017 stopte. In een moeilijk eerste seizoen speelde het staff onder een tijdelijke naam en speelde het op een honkbalveld terwijl het strompelde naar een laatste plaats op het einde van het seizoen 2021. Maar enorme veranderingen, ondersteund doorway investeringen en visie van de eigendomsgroep, hebben de club in een winnende richting geholpen, doorway van de laatste plaats naar het naseizoen te springen.

Het workforce onderging verschillende veranderingen in hun korte franchisebestaan ​​voorafgaand aan het seizoen 2022, waaronder een tijdelijke verhuizing naar het Sporting KC MLS-stadion Children’s Mercy Park terwijl het allereerste NWSL-specifieke stadion terrein breekt in Kansas Metropolis. Ze huurden ook hoofdcoach Matt Potter in om het about te nemen en hij zorgde voor een back again-to-principles-nadruk bij het crew, en een aanpak die werd geholpen doorway een obtain-in van spelers around de hele selectie te krijgen. De blessures aan het commence van het seizoen van USWNT-spelers Samantha Mewis en Lynn Williams deden het staff ook niet in de war brengen, aangezien ze een indrukwekkende ongeslagen reeks van 13 wedstrijden doormaakten terwijl ze de ploeg versterkten satisfied acquisities in het midden van het seizoen in CeCe Kizer en Claire Lavogez.

De selectie is nu gevuld met aanvallende opties, waarbij Kristen Hamilton, Lo’eau LaBonta en Kizer de doelpuntenlast kunnen delen, samen goed voor 20 ambitions dit seizoen.

Streepje vs . huidige voorspelling

Beide teams eindigden hun seizoenen fulfilled streperige finishes en stonden sinds de Challenge Cup van 2022 vier keer tegenover elkaar. Terwijl de twee partijen elkaar voor de vijfde keer ontmoeten, is het de Dash die met momentum binnenkomt. Ze zullen hun franchise-checklist van ‘primeurs’ blijven afvinken en een plek verdienen in de halve finale van de NWSL. Kies: streepje 2, huidige 1.

San Diego Wave FC maakt indruk

De uitbreidingskant is de eerste Californische uitbreidingsfranchise die verschijnt in het NWSL-naseizoen. Hoofdcoach Casey Stoney en haar team vielen tijdens hun eerste seizoen nooit buiten de perform-offs, en bereikten niet alleen de participate in-offs, maar zullen ook gastheer zijn van de historische wedstrijd in San Diego. Rookie Naomi Girma is dit seizoen een vaste waarde geweest voor de club en zorgde voor cruciale verdediging en solide distributie vanaf de achterkant. Haar uitstekende spel heeft haar tot de finalisten voor NWSL rookie of the year, verdediger van het jaar en MVP-onderscheidingen gebracht.

Terwijl de franchise aandringt op een nieuwe uitverkoop in Snapdragon Stadium, bereidt de selectie zich voor op verschillende scenario’s, afhankelijk van de beschikbaarheid van spelers. Stoney bevestigde vrijdag tijdens een persconferentie met de media dat USWNT-spelers Alex Morgan en Taylor Kornieck “zeer twijfelachtig” en van dag tot dag zijn, terwijl Abby Dahlkemper niet beschikbaar zal zijn om in de kwartfinale te spelen. Stoney’s eerste jaar in de competitie heeft haar plaats verdiend bij de NWSL-mentor van het jaar-finalisten en ze vertrouwt ook op de ervaring van haar spelers op de lijst.

“Deze spelers hebben veel meer ervaring in de perform-offs dan ik”, vertelde Stoney aan de media. “Ik heb geen ego, dus alles wat ze achieved mij kunnen delen dat het staff zal helpen, zal ik vragen, ik zal luisteren, ik zal leren en ervoor zorgen dat iedereen die kennis heeft, omdat we weten dat het een groot spel is. Tegelijkertijd denk ik dat de druk op Chicago ligt, ze hebben eerder op deze positie gestaan, ze speelden vorig jaar in dit stadium, maar wij niet. Wat een kans voor ons.”

Chicago probeert hun geschiedenis te veranderen

De Purple Stars bereiden zich voor op een partikel in hun zevende opeenvolgende ‘postseason’. Het staff keerde terug naar de participate in-offs doorway op de laatste dag van het reguliere seizoen te eindigen, na doorway het jaar te zijn genavigeerd fulfilled een selectie die volledig was verdeeld tussen oude spelers van de club, eerstejaars rookies en meerjarige spelers die startrollen verdienden Voor de eerste keer. De club huurde ook hoofdcoach Chris Petrucelli in nadat voormalig hoofdcoach Rory Dames de club had verlaten te midden van verschillende beschuldigingen van misbruik op de werkplek.

De nieuwe technische staf verplaatste de formatie naar een achterste drie voor dit seizoen, nadat ze het grootste deel van het bestaan ​​van de clubs grotendeels direct, route één, voetbal hadden gespeeld. De tactische aanpassing was een verfrissende verandering, en de volledige buy-in van de speler naar de nieuwe stijl stelde bijna alle spelers in staat om binnen het systeem te strijden en kansen te krijgen om bij te dragen op verschillende punten gedurende een seizoen dat werd beïnvloed doorway internationale afwezigheid, spelers die satisfied zwangerschapsverlof waren, en diverse verwondingen.

Het staff kreeg tijdens het seizoen een more increase satisfied de terugkeer van Morgan Gautrat uit een blessure. Haar toevoeging samen met andere Pink Stars-veteranen Danielle Colaprico en Vanessa DiBernardo zal het crew helpen het middenveld te verankeren. De club zal echter nog steeds vertrouwen op NWSL MVP-finalist Mallory Pugh, wiens 11 objectives en 6 assists dit jaar de aanval van het team leidden.

Wave FC vs. Red Stars voorspelling

De onzekerheid rond blessures voor beide teams zal het spel bepalen, vooral in het middelste derde deel voor San Diego en op de vleugels voor Chicago, wat misschien leidt tot een nerveuze eerste helft, waarbij het eerste doelpunt de wedstrijd in deze beslist. Keuze: Chicago 1, San Diego

Leave a Comment