Hörnval: Bästa spel, fotbollsprognoser, odds för Lecce vs. Juventus, Arsenal vs. Nottingham Forest, mer

Inser du att VM börjar om tre veckor? Jag gjorde inte. Jag vet inte vad som har hänt i min hjärna, guys även om jag visste att VM började i november i år och ligor över hela världen fyllde på med så många matcher som möjligt på höstmånaderna på grund av det, så är jag fortfarande överraskad.

Jag gick vilse i en underbar värld av fotboll varje eftermiddag, och tiden upphörde att existera. Males nu är jag här. Det kanske vore bättre om jag inte var det eftersom förra veckans 1-3-prestation i kolumnen inte skulle störa mig så mycket som det är. Alla odds med tillstånd av Caesars Sportsbook.

Lecce mot Juventus

Datum: lördagen den 29 oktober | Tid: 12:00 ET | Kolla på: Paramount+

Jag är en frossare för straff eftersom jag fortsätter satsa på Juventus även om de är en enda röra. Men anledningen till att jag fortsätter med det är att jag vinner! Berättelsen kring klubben just nu målar ingen vacker bild. Ändå, bara för att Juventus ligger på åttonde plats i Serie A och inte går vidare i Champions League är en katastrof för Juventus, betyder det inte att Juventus inte är bättre än de flesta av lagen de möter på hemmaplan.

Adult men marknaden har svarat mer på den större berättelsen än den borde. Det finns en del oro här eftersom Juve har varit bättre på hemmaplan, gentlemen de defensiva problemen som dömde det här laget tidigt på säsongen har förbättrats. De är fortfarande ett trouble mot starkare lag med farliga anfall, guys det är inte fallet i helgen mot ett lag från Lecce som bara har gjort nio mål den här säsongen (bara Sampdoria har gjort färre i Serie A). Valet: Juventus (-113)

Arsenal mot Nottingham Forest

Datum: söndagen den 30 oktober | Tid: 10:00 ET | Titta: United states of america | Direktsändning: fuboTV (Prova free of charge)

Arsenal Overs har varit en konsekvent källa till pengar den här säsongen, adult men totalen för den här matchen ligger på 3,5, och det är lite för högt. Nottingham har gjort sju mål på sex hemmamatcher adult males bara en gång på sexual intercourse bortamatcher, vilket gör det svårt att lita på att de bär sin del av bördan. Istället satsar jag på att Arsenal slår sitt lag totalt över och eliminerar Forest från processen helt och hållet.

Arsenal är en mycket mer kompetent Nottingham Forest när det gäller hemma/borta split. De gör i snitt 1,83 mål for every match på bortaplan i Leading League, men det snittet hoppar till 2,8 mål for each match på hemmaplan. Forest slog Liverpool med 1- förra veckan, adult males om man tittar på de förväntade målen som Liverpool gjorde antyder vilken tur Forest hade som fick resultatet. Du behöver inte siffrorna för att berätta om du såg matchen. Valet: Arsenal över 2,5 (-110)

Livingston mot Celtic

Datum: söndagen den 30 oktober | Tid: 08:00 ET | Kolla på: Paramount+

Du kommer inte fånga mig med att inkludera mycket Scottish Premiership i kolumnen, guys värdet på den här matchen, i kombination med bristen på värde någon annanstans den här helgen, gör det till en okunnighet den här veckan. Om du inte är bekant med den skotska Leading League så drivs den av två klubbar: Celtic och Rangers. Alla andra bara existerar. Den senaste tiden har ligan dominerats av Celtic. Medan Rangers vann säsongen 2020-21, har Celtic vunnit ligan 10 av de senaste 11 säsongerna och ser ut att bli 11 av 12.

Celtic har gjort 39 mål på sina 11 ligamatcher, 12 fler än någon annan i ligan. Förra veckan slog de Hearts med 4-3. Veckan innan var det Hibernian 6-1. Celtic har avslutat lika många ligamatcher med minst sju gjorda mål (tre) som de har med färre än tre. Den genomsnittliga Celtic-matchen ser 4,36 mål. Livingston har varit ett av de bättre defensiva lagen i ligan, adult males det spelar ingen roll mot Celtic. Valet: Över 2,5 (-150)

Helg Parlay

Förra veckans parlay var det enda som gick rätt för oss. Låt oss hoppas att det fungerar som mer av ett körsbär på toppen i helgen. Det betalar +142.

  • Bayern München (-410)
  • Inter Milan (-440)
  • Rennes (-310)
  • Real Madrid (-500)

Spela in

Enheter

Ligaspel

17-19

+,50

Champions League

+,00

Övergripande 17-19 +,50

Leave a Comment