Hoe Brentford vs. Chelsea te kijken: tv-kanaal, Premier League livestream-info, starttijd

Getty Photographs

Woensdag komt de Leading League weer in actie.

Wie speelt er

  • Chelsea @ Brentford
  • Huidige information: Chelsea 5-2-2 Brentford 3-3-4

Paramount+ is de enige plek om dit seizoen elke minuut van elke UCL-wedstrijd te bekijken, naast Serie A, NWSL, Europa League en meer. Meld u nu aan achieved code UEFA22 voor een maand gratis voor nieuwe gebruikers en mis niets van de actie. Een abonnement geeft je niet alleen toegang tot al het voetbal dat je maar wilt, maar ook tot de NFL op CBS en talloze movies, reveals en originele inhoud.

Wat te weten

Chelsea en Brentford ontmoeten elkaar woensdag om 14.30 uur ET voor hun eerste etappe van het seizoen in het Gtech Community Stadium. De teams splitsten hun match-ups vorig jaar, waarbij Chelsea de eerste 1- op de weg gained en Brentford de tweede fulfilled 4-1 gained.

Chelsea hield zondag de nul tegen Aston Villa en pakte de wedstrijd achieved 2-.

Ondertussen kwam Brentford afgelopen vrijdag in het bord tegen Brighton & Hove Albion, maar Brighton volgde nooit. Brentford was in staat om een ​​solide overwinning op Brighton te behalen door fulfilled 2- te winnen.

Hun overwinningen stoten Chelsea naar 5-2-2 en Brentford naar 3-3-4. We zullen zien welk staff hun succes kan overdragen en welk crew onvermijdelijk valt als Chelsea en Brentford botsen.

CBS Athletics heeft een gloednieuwe dagelijkse voetbalpodcast, die alles bevat wat je moet weten above het prachtige spel. Zorg ervoor dat je Dwelling of Champions een follow-up geeft voor berichtgeving in excess of de grootste online games, verhalen, transfernieuws met Fabrizio Romano en al het andere dat gaande is in ‘s werelds populairste sport.

Hoe te kijken

Seriegeschiedenis

Brentford en Chelsea hebben allebei één overwinning behaald in hun laatste twee wedstrijden.

  • 02 april 2022 – Brentford 4 vs. Chelsea 1
  • 16 okt 2021 – Chelsea 1 vs. Brentford

Leave a Comment