Grupa playoff NWSL, program: meciuri postsezon, stream live, orele de începere, știri, cum să vizionezi online

USATSI

Postsezonul 2022 al Ligii Naționale de Fotbal Feminin continuă pe măsură ce sunt stabilite semifinalele NWSL. Pe locul cinci, Kansas Town Present a eliminat pe locul patru Houston Sprint, iar pe locul trei San Diego Wave FC a învins pe locul șase Chicago Purple Stars în sferturi de finală. Sferturile de finală au stabilit noi recorduri de prezență la playoff pentru ligă, cu peste 47.000 de persoane care au participat la meciurile playoff din Houston și San Diego. Fanii pot urmări semifinalele NWSL pe CBS Sports activities Community.

Primul loc OL Reign este câștigătorul NWSL Protect din 2022, iar Portland Thorns FC, locul doi, a câștigat o revedere directă în runda semifinală. The Reign va găzdui Kansas Town la Lumen Discipline din Seattle, Washington, iar Thorns va găzdui San Diego la Providence Park din Portland, Oregon. Este pentru prima dată în istoria francizei când San Diego și Kansas Metropolis vor facial area o apariție în semifinalele NWSL.

Ultimele patru echipe se vor lupta pentru un loc în Campionatul NWSL la Audi Subject din Washington DC, pe 29 octombrie, cu evenimentul în oră de maximă audiență disponibil pentru publicul de pe CBS.

Vrei mai multă acoperire a fotbalului feminin? Ascultă mai jos și asigură-te că urmărești Attacking 3rd, A CBS Soccer Podcast dedicat să-ți aducă tot ce trebuie să știi de la NWSL și din întreaga lume.

Mai jos veți găsi programul și rezultatele pentru fiecare rundă a postsezonului:

Grupa de playoff NWSL

Meciurile din playoff NWSL

Duminică, 16 octombrie
Kansas City Latest 2, Houston Sprint 1
Chicago Purple Stars 1, San Diego Wave 2

Duminică, 23 octombrie
San Diego Wave FC nr. 3 la numărul 2 Portland Thorns, ora 17:00 ET pe CBS Sports Network
Nr. 5 Kansas City Recent la nr. 1 OL Reign, 19:30 ET, CBS Sports Community

Sâmbătă, 29 octombrie
Campionatul NWSL, ora 20:00 ET pe CBS/Paramount+

Leave a Comment