Flux live Marsilia vs. Tottenham: predicție pentru meciurile din Liga Campionilor, cum să vizionezi online, timp, știri, cote

Câștigă și ai ajuns în runda eliminatorie, este un obiectiv simplu atât pentru Tottenham, cât și pentru Marsilia, treatment ar trebui să creeze o ciocnire interesantă în Grupa D. O remiză ar fi suficientă pentru a-i duce pe Spurs până la eliminatorii, dar Marsilia are nevoie de o victorie. remiză ar fi suficientă pentru a-i trimite eventual în Europa League.

Având în vedere modul în treatment Spurs s-au descurcat sub presiune în acest sezon, cu siguranță există loc pentru Marsilia pentru a obține o victorie, mai ales când a fost nevoie ca clubul francez să primească un cartonaș roșu în primul meci pentru Spurs pentru a marca cele două goluri. Spurs nu s-a descurcat bine împotriva echipelor de leading nici în Premier League, nici în Liga Campionilor, dar cu întârziat câștigător împotriva lui Bournemouth, Antonio Conte va încerca să motiveze echipa.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Vă rugăm să bifați caseta de înscriere pentru a confirma că doriți să vă abonați.

Cum să urmărești și cote

  • Details: marți, 1 noiembrie | Ora: 16:00 ET
  • Locație: Stade Orange Velodrom — Marsilia
  • Tv set: Niciuna | Transmitere are living: Paramount+
  • Cote: Marsilia +185 Remiză +240 Tottenham +140 (prin Caesars Sportsbook)

Joc recomandat | Olympique Marsilia vs Tottenham Hotspur

CBS Sporting activities are un nou podcast zilnic de fotbal, care acoperă tot ce trebuie să știi despre frumosul joc. Asigurați-vă că ați urmărit Property of Champions pentru acoperirea celor mai mari jocuri, povești, știri despre transferuri cu Fabrizio Romano și tot ce se întâmplă în cel mai common sport din lume.

Povestiri

Marsilia: Cu o stare de sănătate aproape curată, Marsilia ar putea fi fără Eric Bailly, dar se simt încrezători în direcția lucrurilor. Fostul mijlocaș de la Marsilia, Mathieu Valbuena în special este pregătit de meci.

„Marsilia are echipa care să facă o performanță grozavă, să treacă lucrurile și să joace fără presiune”, a spus Valbuena într-un interviu pentru RMC Activity. “De la începutul sezonului, Marsilia nu are de ce să-l invidieze pe Tottenham. Dacă joacă cu calitățile lor, pot trece. În orice caz, sunt foarte încrezător”

Având în vedere starea celor două cluburi, el are un punct, deoarece Marsilia se află la doar șase puncte dintr-un loc în Liga Campionilor în Ligue 1 și în aceeași barcă cu Spurs, unde dacă câștigă, se află în fazele eliminatorii. Dar, de asemenea, echipa nu a evoluat bine în ultimul timp, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Dacă pot pune totul cap la cap, aceasta este cu siguranță o echipă care poate deranja această versiune a lui Tottenham.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe care l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut original.

Tottenham: Dacă există un meci în treatment Spurs trebuie să devină luptatorul lui Antonio Conte, acesta este cel în treatment vor fi fără managerul lor după ce acesta a fost suspendat în timpul remizei cu Sporting CP. Cristian Stellini va conduce echipa în absența sa, dar nu va primi nici un ajutor pentru accidentări. Dejan Kulusevski, Richarlison și Cristian Romero sunt indisponibili, dar toți ceilalți vor fi apți pentru selecție. Acest lucru îi dă lui Stellini o decizie pe treatment să o ia la fundaș central, unde Davidson Sanchez a avut o prezentare proastă împotriva lui Bournemouth. Eric Dier poate intra în lateral, dar cu trei fundași centrali stângaci și Sanchez disponibil, ar putea exista probleme de echilibru pentru Marsilia de exploatat în meci.

Previziune

Săptămâna aceasta, Spurs vor înscrie un câștigător târziu, treatment contează după ce au lucrat pe tot parcursul meciului. De obicei nu este frumos, dar Spurs au fost eficienți în acest sezon. Alegere: Marsilia 1, Spurs 2

Leave a Comment