Flux live LAFC vs. LA Galaxy: predicție pentru playoff-urile Cupei MLS, canal TV, cum să vizionați online, oră, știri, cote

Getty Images

El Trafico a devenit quick una dintre cele mai mari rivalități din Big League Soccer și scena nu devine cu mult mai mare decât playoff-urile. După ce a câștigat Scutul Suporterilor, LAFC a avut timp să-și revină după un sezon lung cu un pai din prima rundă și va înfrunta acum Galaxy care a eliminat Nashville SC în primul tur al playoff-ului. Cei doi rivali se întâlnesc joi seară pe stadionul Banc of California.

Javier Hernandez a fost cel treatment a marcat singurul gol pentru Galaxy în primul meci din playoff, iar antrenorul Greg Vanney va avea nevoie de mai mult de la finalistul său MVP pentru a elimina LAFC. Ultima lor întâlnire a fost o victorie LAFC cu 3-2, deoarece un gol târziu al lui Rayan Raveloson nu a fost suficient pentru a-i trage pe Galaxy înapoi în meci. Ultima lor întâlnire postsezon a produs cel mai mare scor meci din istoria MLS Cup Playoffs, LAFC reușind o victorie cu 5-3 în ultimul meci al lui Zlatan Ibrahimovic. Trei goluri în repriza a doua de la LAFC au fost prea multe pentru ca Galaxy să le reziste. Se vor simți mai bine îndreptându-se spre acest meci, deoarece apărarea s-a îmbunătățit, în timp ce echipa a devenit mai echilibrată.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Cum să urmărești și cote

  • Details: joi, 20 oct. | Ora: 22:00 ET
  • Locație: Stadionul Banc of California — Los Angeles
  • Tv set: FS1 | Transmitere are living: fuboTV (Încearcă pe gratis)
  • Cote: LAFC -145 Remiză +300 LA Galaxy +350 (prin Caesars Sportsbook)

Joc recomandat | Los Angeles FC vs. Los Angeles

Povestiri

LAFC: Steve Cherundolo va trebui să se asigure că echipa sa este concentrată după timpul liber. O echipă nu a câștigat niciodată atât Scutul suporterilor, cât și Cupa MLS, așa că această cursă este o șansă pentru LAFC de a deal with istorie. Cu Carlos Vela, Cristian Arango, Jose Cifuentes și Kwadwo Opoku, echipa cu siguranță are suficientă putere de foc pentru a merge la alergare și a câștiga cupa dacă apărarea poate rămâne puternică.

LA Galaxy: Duo-ul format din Riqui Puig și Chicharito va fi esențial pentru succesul Galaxy. Puig a marcat trei goluri și a mai asistat două de când a venit de la Barcelona, ​​deoarece stilul său dinamic de pasă a făcut din Galaxy o echipă de atac periculoasă, capabilă să joace o pasă de oriunde. El poate pregăti cu ușurință echipa pentru succes și va trebui să o facă pentru ca ei să avanseze.

Previziune

Va fi destul de greu să eliminați LAFC acasă, dar rămânând neînvins în ultimele cinci meciuri, forma este de partea Galaxy pentru a scoate o supărare. Alegere: LAFC 2, LA Galaxy 3

Leave a Comment