Flux live Barcelona vs. Villarreal: pronostic meciul La Liga, cum să vizionezi online, timp, știri, cote

Getty Photos

După ce a suferit un eșec în fața lui True Madrid, Xavi va avea Barcelona pregătită să arate că a fost un denivelare în drum și nu începutul titlului din La Liga a scăpat atunci când se confruntă joi cu Villarreal. Yellow Submarine s-a luptat cu echipele de vârf cu care s-au confruntat până acum în ligă, așa că o victorie în fața Barcelonei ar fi o piatră de temelie.

Marcarea a fost o problemă pentru Villarreal, cu doar 12 goluri în nouă meciuri, dar echipa lui Unai Emery a permis cele mai puține goluri în meciul de ligă, cu doar trei. Geronimo Rulli va trebui să fie la îndemână să-l oprească pe Robert Lewandowski, deoarece Barcelonei i-ar fi greu să marcheze în acest meci, dar creativitatea îi poate ghida către victorie.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Cum să urmărești și cote

  • Info: joi, 20 oct | Ora: 3 pm ET
  • Locație: Spotify Camp Nou — Barcelona
  • TELEVIZOR: ESPN Deportes | Transmitere dwell: ESPN+
  • Cote: Barcelona -200 Remiză +250 Villarreal +500 (prin Caesars Sportsbook)

Povestiri

Barcelona: În timp ce Barcelona a primit un ușor impuls de accidentare înainte de a se confrunta cu Genuine Madrid, lista de accidentări a lui Xavi este încă destul de lungă. Andres Christensen încă nu se va întoarce de la glezna întorsă, în timp ce includerea lui Hector Bellerin și Memphis Depay va fi, de asemenea, pusă la îndoială. Ronald Araujo este un absent pe termen lung, treatment probabil îl va vedea pe Sergi Roberto continuând la dreapta, deși Villarreal nu își poate exploata slăbiciunile defensive în același mod în treatment a făcut-o Actual Madrid. Gavi se va întoarce probabil în formația de start out în locul lui Frenkie de Jong.

Villarreal: Lipsesc jucători cheie, Villarreal va trebui să demonstreze că poate încetini Barcelona. Includerea lui Gerard Moreno este îndoielnică, deoarece atacantul se luptă cu o accidentare a hamstringului, în timp ce Juan Foyth va rata probabil meciul cu o accidentare la genunchi. Francis Coquelin completează jucătorii indisponibili, deoarece accidentarea lui la gambe îl va ține pe margine până în noiembrie.

Previziune

Va fi un meci strâns, dar problemele de punctaj pentru Yellow Submarine se vor dovedi a fi diferența, deoarece Barcelona experience suficient pentru a reveni pe pista câștigătoare. Alegere: Barcelona 2, Villarreal

Leave a Comment