Flux live Barcelona vs. Athletic: pronostic La Liga, canal TV, cum să vizionezi online, timp, știri și cote

USATSI

Barcelona găzduiește duminică Athletic Club, giganții catalani menținând pasul cu Genuine Madrid la summit-ul La Liga. Echipa lui Xavi a revenit la forma câștigătoare joi împotriva lui Villarreal, cu o victorie cu 3-, care i-a mutat pe blaugrana la mai puțin de trei puncte de Los Blancos. Robert Lewandowski a marcat de două ori în cadrul unui blitz de șapte minute treatment i-a învins pe oaspeții lui Unai Emery. Bilbao este pe locul șase, dar fără o victorie în trei în ligă și ar putea deal with cu o creștere a formei.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Cum să urmărești și cote

  • Details: duminică, 23 oct. | Ora: 3:00 pm ET
  • Locație: Spotify Camp Nou — Barcelona, ​​Spania
  • TELEVIZOR: ESPN | Curent: fuboTV (încearcă pe gratis)
  • Cote: Barca -175 Remiză +320 Bilbao +450 (prin Caesars Sportsbook)

Povestiri

Barca: Pe lângă remiza în prima zi cu Rayo Vallecano și înfrângerea față de Genuine în El Clasico, bărbații lui Xavi și-au câștigat celelalte meciuri din La Liga și concurează pentru primul loc cu Genuine. Lucrurile s-au complicat mai mult în Europa, cu o posibilitate foarte reală să cadă în UEFA Europa League. Barca trebuie să păstreze victoriile în prezent și își va închipui că va lua optimum de puncte împotriva lui Athletic.

Bilbao: Trupa bascilor a suferit o scădere în ultimul timp cu două egaluri și o înfrângere pentru a-și încetini forma impresionantă de început de sezon. Ernesto Valverde se va întoarce în Catalonia după ce s-a întors la San Mames pentru a treia perioadă ca șef, dar cu siguranță nu se va aștepta la mare lucru aici. În schimb, o remiză ar fi un rezultat bun, cu un punct un potențial bonus cu câteva jocuri mai câștigabile la orizont.

Previziune

O întâlnire strânsă probabil rezolvată de un singur gol. Cu toate acestea, este probabil ca Barca să fie învingătorii având în vedere forma lor generală impresionantă pe system intern. Ambele echipe care marchează nu ar fi o surpriză mare, dar mă aștept să văd echipa lui Xavi câștigând la closing. Alegere: Barca 2, Athletic 1

Leave a Comment