Flamengo vs. Athletico Paranaense: stream live finala Copa Libertadores, canal TV, cum să vizionezi online

Copa Libertadores pentru 2022 se încheie sâmbătă cu o aventură între Brazilia, în timp ce Flamengo înfruntă în finală Athletico Paranaense. La Estadio Monumental din Ecuador, casa clubului ecuatorial Barcelona SC, două dintre cele mai bune echipe din toată The usa de Sud se înfruntă pentru supremația continentală. Flamengo știe totul despre câștigarea acestei competiții, treatment a câștigat-o pentru prima dată în 1981. Au câștigat a doua finală în 2019 cu acea dublă uimitoare de revenire târzie a lui Gabriel Barbosa pentru a învinge River Plate. Flamengo s-a aflat, de asemenea, în finală anul trecut, pierzând în fața campioanelor în nume Palmeiras. Pe de altă parte, aceasta este prima apariție a lui Athletico. Un club cu foarte puține onoruri la numele său înainte de 2018, a câștigat Copa Sudamerica de două ori în ultimii patru ani, dar acum merge pentru premiul principal.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Vă rugăm să bifați caseta de înscriere pentru a confirma că doriți să vă abonați.

Cum să urmărești

  • Facts: sâmbătă, 29 oct. | Ora: 16:00 ET
  • Locație: Estadio Monumental — Guayaquil, Ecuador
  • Television: beIN Sporting activities United states of america și beIN Sports activities Espanol
  • Transmitere reside: fuboTV (Încearcă pe gratis)

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe care l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut initial.

Povestiri

Flamengo: Favoritele clare. Talentul și pedigree-ul lor typical sunt superioare și au capacitatea de a lăsa orice joc deoparte sau de a reveni în orice joc cu acea calitate de atac. Fie că este vorba de Gabriel, Giorgian de Arrascaeta, Arturo Vidal, Pedro, Joao Gomes sau alții, nu există nicio limită pentru calitatea pe treatment o are acest club întinerit. Dar există îngrijorări legate de accidentări cu Rodrigo Caio în afara lui până în decembrie și Bruno Henrique se pregătește să rateze meciul, dar au reușit. Flamengo tocmai a câștigat Copa do Brasil învingându-l pe Corinthians la lovituri de departajare.

CBS Sports are un nou podcast zilnic de fotbal, treatment acoperă tot ce trebuie să știi despre frumosul joc. Asigurați-vă că ați urmărit Dwelling of Champions pentru acoperirea celor mai mari jocuri, povești, știri despre transferuri cu Fabrizio Romano și tot ce se întâmplă în cel mai preferred sport din lume.

Athletico: A ajunge în finală este o performanță pentru această echipă, treatment a trecut pe Palmeiras în semifinale. Ei au fost foarte stimulați de revenirea la club a legendei Manchester City, Fernandinho. Dar un jucător pe care trebuie să-l urmăriți este atacantul uruguayan David Terans, care pare să producă întotdeauna, indiferent unde merge. Pe lângă o perioadă grea la Atletico Mineiro, el a livrat în 2020-21 împrumutat la Penarol (15 goluri în 29 de meciuri), și o deal with la Athletico cu 14 goluri în acest sezon, inclusiv câștigătorul crucial din semifinală.

Previziune

Flamengo a mai fost aici, iar durerea de a pierde finala sezonului trecut încă persistă. În timp ce lupta lui Athletico nu poate fi ignorată, există prea multă calitate în viitor. Dacă cei defavorizați pot încetini jocul, ceea ce pot, vor avea o șansă. Dar Flamengo este partea mai bună și ridică încă o dată trofeul. Alegere: Flamengo 2, Athletico 1

Leave a Comment