Flamengo vs. Athletico Paranaense: Copa Libertadores final livestream, TV-kanal, hur man tittar online

Copa Libertadores för 2022 når sitt slut på lördag med en helt Brasilien-affär när Flamengo tar sig an Athletico Paranaense i finalen. På Estadio Monumental i Ecuador, hemmet för den ekuatoriska klubben Barcelona SC, ställer två av de bästa lagen i hela Sydamerika i väg för kontinental överhöghet. Flamengo vet allt om att vinna den här tävlingen, efter att ha vunnit den för första gången redan 1981. De vann sin andra remaining 2019 med den fantastiska, sena comeback-dubbeln av Gabriel Barbosa som slog River Plate. Flamengo var också i finalen förra året och förlorade mot regerande back again-to-back mästarna Palmeiras. Å andra sidan är detta Athleticos första framträdande. En klubb med väldigt få utmärkelser före 2018, de har vunnit Copa Sudamerica två gånger less than de senaste fyra åren adult males går nu för det högsta priset.

Här är våra storylines, hur du kan se matchen och mer:

Vänligen markera opt-in-rutan för att bekräfta att du vill prenumerera.

Hur gentleman tittar

  • Datum: lördagen den 29 oktober | Tid: 16.00 ET
  • Plats: Estadio Monumental — Guayaquil, Ecuador
  • Tv set: beIN Sports United states of america och beIN Sports activities Espanol
  • Direktsändning: fuboTV (Prova free of charge)

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad gratis för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Berättelser

Flamengo: De klara favoriterna. Deras totala talang och härstamning är överlägsen, och de har förmågan att lägga bort vilket spel som helst eller komma tillbaka until vilket spel som helst med den anfallskvaliteten. Oavsett om det är med Gabriel, Giorgian de Arrascaeta, Arturo Vidal, Pedro, Joao Gomes eller andra så finns det ingen gräns för vilken kvalitet denna föryngrade klubb har. Adult men det finns oro för skador med Rodrigo Caio borta till december och Bruno Henrique kommer att missa matchen, men de har klarat sig. Flamengo vann summary Copa do Brasil genom att besegra Corinthians i straffar.

CBS Sports har en helt ny daglig fotbollspodcast som täcker allt du behöver veta om det vackra spelet. Se till att följa Household of Champions för täckning av de största spelen, berättelser, transfernyheter med Fabrizio Romano och allt annat som händer i världens mest populära sport.

Athletico: Att ta sig until finalen är en bedrift för det här laget, och studsar Palmeiras i semifinalen. De har fått ett stort uppsving av Manchester City-legendaren Fernandinhos återkomst until klubben. Gentlemen en spelare att hålla ett öga på är den uruguayanske anfallaren David Terans, som alltid verkar producera oavsett var han går. Bortsett från en svår period of time i Atletico Mineiro, levererade han 2020-21 på lån till Penarol (15 mål på 29 matcher), och han har gjort det i Athletico med 14 mål den här säsongen, inklusive den avgörande vinnaren i semifinalen.

Förutsägelse

Flamengo har varit här förut, och sorgen över att förlora finalen förra säsongen finns fortfarande kvar. Även om kampen mot Athletico inte kan uteslutas, finns det bara för mycket kvalitet framåt. Om underdogs kan bromsa spelet, vilket de kan, kommer de att ha ett skott. Adult males Flamengo är den bättre sidan och lyfter trofén igen. Val: Flamengo 2, Athletico 1

Leave a Comment