Elche vs. Real Madrid livestream: La Liga-voorspelling, tv-kanaal, online kijken, kansen, tijd

Getty Visuals

De leiders van La Liga zullen woensdag een ontmoeting hebben fulfilled het team dat momenteel onderaan de Spaanse eersteklasserslijst staat, terwijl Authentic Madrid naar Elche reist. Het is een belangrijke wedstrijd direct na een succesvol weekend voor de ploeg die werd gecoacht door Carlo Ancelotti die zojuist El Clasico gained van FC Barcelona fulfilled 3-1. Op maandag received Genuine Madrid-spits Karim Benzema de Balon d’Or 2022 en werd hij de achtste Serious Madrid-speler die ooit de meest prestigieuze individuele trofee in het voetbal received. Dit is wat u moet weten:

Informatie bekijken

Datum: woensdag 19 oktober | Tijd: 15.00 uur ET
Locatie: Estadio Manuel Martínez Valero — Elche, Spanje
Tv: United states of america Network | Livestream: fuboTV (probeer gratis)
Kansen: Elx +900 Teken +470 Authentic Madrid -370 (through Caesars Sportsbook)

Workforce nieuws

Elche: Nieuwe mentor Jorge Almiron probeert iets te veranderen in zijn team na een zeer teleurstellende seizoensstart. De Spaanse kant staat momenteel onderaan de La Liga-tabel satisfied nul overwinningen na negen wedstrijden, drie gelijke spelen en zes nederlagen. De nieuwe manager moet zoveel mogelijk punten scoren, maar het zal niet makkelijk worden tegen de koplopers van de competitie, die zondag internet de wedstrijd tegen Barcelona wonnen.

Serious Madrid: Ancelotti’s kant is absoluut in een totaal andere stemming. In één 7 days tijd wist Authentic Madrid dichter bij de kwalificatie voor de achtste finales van de UEFA Champions League te komen, won El Clasico en verdiende Benzema zijn hardware. Winnen tegen Elche zou hen een further improve van motivatie geven en hen op de eerste plaats houden.

Voorspelling

Het zou niet moeilijk moeten zijn voor Authentic Madrid en de kansen zijn allemaal op het uitspelende workforce voor de wedstrijd van woensdag. Verwacht dat ze zullen cruisen. Keuze: Serious Madrid 3, Elche .

Leave a Comment