Elche vs Real Madrid livestream: La Liga-förutsägelse, TV-kanal, hur man tittar online, odds, tid

Getty bilder

La Ligas ledare möter laget som för närvarande ligger i botten av den spanska förstadivisionstabellen på onsdag när Authentic Madrid reser till Elche. Det är en viktig match direkt efter en framgångsrik helg för laget coachad av Carlo Ancelotti som precis vann El Clasico mot FC Barcelona, ​​3-1. På måndagen vann True Madrids anfallare Karim Benzema 2022 års Balon d’Or och blev den åttonde Serious Madrid-spelaren som någonsin vann den mest prestigefyllda individuella pokalen i fotboll. Här är vad du behöver veta:

Visa details

Datum: onsdagen den 19 oktober | Tid: 15.00 ET
Plats: Estadio Manuel Martínez Valero — Elche, Spanien
Television set: Usa Network | Direktsändning: fuboTV (Prova gratis)
Odds: Elche +900 Oavgjort +470 Real Madrid -370 (by means of Caesars Sportsbook)

Lagnyheter

Elche: Nye tränaren Jorge Almiron försöker förändra något i sitt lag efter en mycket nedslående start out på säsongen. Det spanska laget ligger för närvarande i botten av La Liga-tabellen med noll vinster efter nio matcher, tre oavgjorda och sexual intercourse förluster. Den nya managern behöver göra så många poäng som möjligt adult males det blir inte lätt mot ligans ledare som precis vann matchen mot Barcelona i söndags.

Actual Madrid: Ancelottis lag är definitivt på ett helt annat humör. På en vecka lyckades Actual Madrid komma närmare kvalificeringen till åttondelsfinal i UEFA Champions League, vann El Clasico och Benzema fick sin hårdvara. Att vinna mot Elche skulle ge dem en further improve av enthusiasm och hålla dem på första plats.

Förutsägelse

Det borde inte vara svårt för True Madrid och alla odds är på bortalaget inför onsdagens match. Räkna med att de ska kryssa. Val: Authentic Madrid 3, Elche .

Leave a Comment