Elche vs. Real Madrid în direct: pronostic La Liga, canal TV, cum să vizionezi online, cote, timp

Getty Visuals

Liderii La Liga se vor întâlni miercuri cu echipa treatment se află în ultimul loc în clasamentul primei divizii spaniole, în timp ce Real Madrid va călători la Elche. Este un meci crucial imediat după un weekend reușit pentru echipa antrenată de Carlo Ancelotti treatment tocmai a câștigat El Clasico cu FC Barcelona, ​​cu 3-1. Luni, atacantul lui True Madrid Karim Benzema a câștigat Balonul de Aur 2022 și a devenit al optulea jucător de la Authentic Madrid care a câștigat vreodată cel mai prestigios trofeu specific din fotbal. Iată ce trebuie să știți:

Vizualizarea informațiilor

Facts: miercuri, 19 oct. | Ora: 3 pm ET
Locație: Estadio Manuel Martínez Valero — Elche, Spania
TELEVIZOR: United states of america Community | Transmitere are living: fuboTV (încearcă pe free of charge)
Cote: Elche +900 Remiză +470 True Madrid -370 (prin Caesars Sportsbook)

Noutățile echipei

Elche: Noul antrenor Jorge Almiron încearcă să schimbe ceva în echipa sa după un început de sezon foarte dezamăgitor. Formația spaniolă se află în prezent pe ultimul loc în clasamentul La Liga, cu zero victorii după nouă meciuri, trei egaluri și șase înfrângeri. Noul antrenor trebuie să marcheze cât mai multe puncte, dar nu va fi ușor împotriva liderilor ligii treatment tocmai au câștigat meciul cu Barcelona de duminică.

Genuine Madrid: Echipa lui Ancelotti este cu siguranță într-o dispoziție whole diferită. Într-o săptămână, True Madrid a reușit să se apropie de calificarea în optimile de finală din UEFA Champions League, a câștigat El Clasico și Benzema și-a câștigat components-ul. Câștigând împotriva lui Elche le-ar da un additionally de motivație și îi va menține pe primul loc.

Previziune

Nu ar trebui să fie una dificilă pentru Genuine Madrid și toate șansele sunt la echipa oaspete pentru meciul de miercuri. Așteaptă-te să facă croazieră. Alegere: True Madrid 3, Elche .

Leave a Comment