El Clasico livestream: Real Madrid vs Barcelona förhandsvisning, hur man tittar online, nyheter, starttid, odds

Getty bilder

Förstaplatsen Barcelona reser until andraplatsen Real Madrid på söndag i El Clasico. Toppplatsen i La Liga är på väg när de går in med 22 poäng vardera, eftersom båda har ett rekord på 7-1-. Serious flyger högt eftersom de är obesegrade på säsongen, medan Barca hoppas kunna återhämta sig från sitt Champions League-bakslag med sina europeiska liv hängande i balans i slutet av månaden.

Här är våra storylines, hur du kan se matchen och mer:

Hur guy tittar och odds

  • Datum: söndagen den 16 oktober | Tid: 10:15 ET
  • Plats: Estadio Santiago Bernabeu — Madrid
  • Tv: ESPN+
  • Odds: Real Madrid +123 Rita +260 Barcelona +210 (by way of Caesars Sportsbook)
  • Liveuppdateringar: El Clasico

Lagnyheter

Actual Madrid: Los Blancos ser ganska bra ut och känns bra när de kommer in i den här matchen, men de ser ut att bli utan Thibaut Courtois på grund av hans ischiasproblem. Det var oklart om han skulle ta sig till det här spelet, och även om det inte är officiellt ännu, tyder rapporter på att han inte kommer att vara tillgänglig. Han har varit ute sedan den 29 september. Annars ser det bättre ut. Det är bara naturligt att undra hur Antonio Rudiger kommer att vara efter sin hemska ansiktsskada mot Shakhtar Donetsk, men att bära en mask och spela kommer inte att vara något nytt för honom.

Sugen på ännu mer täckning av världens spel? Lyssna nedan och följ ¡Qué Golazo! En daglig CBS Soccer Podcast där vi tar dig bortom planen och runt om i världen för kommentarer, förhandsvisningar, sammanfattningar och mer.

Barcelona: Barca hade hanterat skador på sina tre bästa mittbackar, och medan Ronald Araujo och Andreas Christensen fortsätter att återhämta sig kommer Barca att få tillbaka Jules Konde för El Clasico. Det är stort eftersom han kan spela bredvid Eric Garcia och stärka backlinjen avsevärt. Annars fortsätter Memphis Depay att ta itu med lårproblem, males hans minuter skulle alltid vara begränsade ändå, eftersom Xavi hade mycket bättre alternativ att använda i attacken.

Förutsägelse

Los Blancos får ett mål i varje halvlek och tar kommandot över titelracet. Val: Real Madrid 2, Barcelona 1

Leave a Comment