El Clasico în direct: previzualizare Real Madrid vs Barcelona, ​​cum să vizionezi online, știri, ora de începere, cote

Getty Illustrations or photos

Barcelona, ​​pe locul întâi, va ajunge duminică la El Clasico, pe locul doi, Authentic Madrid. Primul loc în La Liga este pe linie, deoarece ei intră cu 22 de puncte fiecare, deoarece ambii se laudă cu un file de 7-1-. Realul zboară sus, deoarece este neînvins în sezon, în timp ce Barca speră să revină din retragerea din Liga Campionilor, cu viețile europene aflate în balanță la sfârșitul lunii.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Cum să urmărești și cote

  • Knowledge: duminică, 16 oct. | Ora: 10:15 ET
  • Locație: Estadio Santiago Bernabeu — Madrid
  • Tv set: ESPN+
  • Cote: Actual Madrid +123 Remiză +260 Barcelona +210 (prin Caesars Sportsbook)
  • Actualizări are living: El Clasico

Noutățile echipei

Genuine Madrid: Los Blancos arată destul de bine și se simt bine intrând în acest joc, dar par să rămână fără Thibaut Courtois din cauza problemei sale cu sciatică. Nu period clar dacă va ajunge pentru acest joc și, deși nu este încă oficial, rapoartele sugerează că nu va fi disponibil. E plecat din 29 septembrie. În relaxation, lucrurile se îmbunătățesc. Este firesc să ne întrebăm cum va fi Antonio Rudiger după accidentarea sa îngrozitoare pe față împotriva lui Shakhtar Donețk, dar purtarea unei mască și jocul nu vor fi ceva nou pentru el.

Dorești și mai multă acoperire a jocului din lume? Ascultă mai jos și urmărește ¡Qué Golazo! Un podcast zilnic CBS Soccer în treatment vă ducem dincolo de teren și în jurul globului pentru comentarii, previzualizări, recapitulări și multe altele.

Barcelona: Barca a avut de-a encounter cu accidentări ale primilor trei fundași centrali, iar în timp ce Ronald Araujo și Andreas Christensen continuă să-și revină, Barca îl va primi pe Jules Kounde pentru El Clasico. Acesta este unul mare pentru că poate juca alături de Eric Garcia și poate crește foarte mult backline. În caz contrar, Memphis Depay continuă să se ocupe de problemele coapsei, dar oricum minutele sale aveau să fie întotdeauna limitate, Xavi având opțiuni mult mai bune de folosit în atac.

Previziune

Los Blancos primește un gol în fiecare repriză și preia comanda cursei pentru titlu. Alegere: Authentic Madrid 2, Barcelona 1

Leave a Comment