Diagramă de perete pentru Cupa Mondială 2022: paranteză imprimabilă Qatar 2022, datele turneelor, orele de începere, flux live, informații TV

CBS Sports

Cupa Mondială FIFA 2022 din Qatar este chiar după colț, deoarece Qatar și Ecuador vor începe turneul pe 20 noiembrie, la ora 11:00 ET — programul complet aici cu orele de începere și informații Television set. Ce moment mai bun pentru a vă alege, în timp ce ne pregătim să vedem cine va lua acasă unul dintre cele mai râvnite trofee din sport. Treizeci și două de echipe se vor combina pentru a juca 64 de meciuri în cele 28 de zile ale turneului. Avem cele mai recente clasamente ale noastre pentru a vedea unde se situează toată lumea.

Consultați grupa noastră pentru a alege toate jocurile din ceea ce va fi finala Cupei Mondiale, care va involve atât Cristiano Ronaldo, cât și Lionel Messi. Avem aici predicțiile joc cu meci ale lui James Benge. Messi a anunțat deja că aceasta va fi ultima sa Cupă Mondială pentru Argentina, treatment se numără printre favoritele la câștigarea turneului. După ce a obținut primul său trofeu internațional prin câștigarea Copa The usa 2021 cu Argentina, nu ar exista o modalitate mai bună pentru o renunțare la Messi decât cu un titlu la Cupa Mondială. Ronaldo nu a anunțat că aceasta va fi ultima lui Cupă Mondială, dar atacantul portughez ar avea 41 de ani până la următoarea Cupă Mondială. Pot spune că Tatăl Timp este neînvins.

Franța, fără N’Golo Kante și Paul Pogba, va căuta să se ridice deasupra accidentărilor și în afara dramei de pe teren pentru a alerga pentru a-și apăra titlul din 2018, dar cu echipe talentate din Anglia și Brazilia, francezii vor avea o concurență acerbă pentru trofeu. Statele Unite vor fi, de asemenea, bucuroși să avanseze din faza grupelor după o serie dezamăgitoare de amicale treatment au condus la Cupa Mondială.

Grupurile sunt după cum urmează:

  • Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal și Țările de Jos.
  • Grupa B: Anglia, Iran, Statele Unite și Țara Galilor.
  • Grupa C: Argentina, Arabia Saudită, Mexic și Polonia.
  • Grupa D: Franța, Australia, Danemarca și Tunisia.
  • Grupa E: Spania, Costa Rica, Germania și Japonia.
  • Grupa F: Belgia, Canada, Maroc și Croația.
  • Grupa G: Brazilia, Serbia, Elveția și Camerun.
  • Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay și Coreea de Sud.

Ascultă mai jos și urmărește În Soccer We Have faith in: A CBS Sports activities Podcast de fotbal în care de trei ori pe săptămână cei trei foști jucători USMNT preferați acoperă tot ce ați putea dori să știți despre frumosul joc din Statele Unite.

Și iată paranteza completă:

Faceți clic aici pentru a mări și a tipări graficul de perete al Cupei Mondiale 2022.

Leave a Comment