Data lansării „PGA Tour 2K23”: preț, funcții noi, console și multe altele la cel mai recent joc video de golf

Verticala de golfing a 2K Sports a produs cel mai modern joc video de golfing, „PGA Tour 2K23”, treatment poate fi jucat pe mai multe platforme și îl prezintă pe Tiger Woods ca coperta. După ce a trecut peste 2022, 2K a legat coperta lui Tiger în 2023 de prietenul său și de liderul anterior al acestui proiect, Justin Thomas, care a îmbrăcat coperta în 2021. Ediția din acest an a generat multă emoție — și multe diferite versiuni ale jocului — așa cum va ajunge pe rafturi în această toamnă.

Mai jos este tot ce trebuie să știți înainte de lansarea „PGA Tour 2K23”:

Data de lansare

Details oficială de lansare pentru „PGA Tour 2K23” Deluxe Version și PGA Tour 2K23 Tiger Woods Edition este marți, 11 octombrie, în timp ce info de lansare pentru „PGA Tour 2K23 Regular Edition” este vineri, 14 octombrie.

Remorcă

Cine este sportivul de acoperire?

Tiger Woods este sportivul de copertă și apare în toate cele trei ediții ale jocului.

2K Sport

Preț și sisteme

Versiunea regular a jocului pentru Xbox Sequence X|S și PS5 este de 69,99 USD, în timp ce o versiune pentru Xbox A single, PS4 și Personal computer este de 59,99 USD. Ediția Deluxe pentru PS4, PS5, Laptop și Xbox Collection X|S costă 99,99 USD. Ediția Tiger Woods pentru PS4, PS5, Personal computer și Xbox Series X|S costă 119,99 USD.

Functii noi

Experiența MyPlayer și MyCareer

Luptă-ți drumul de la Q-ASchool la Korn Ferry Tour la PGA Tour și încearcă să ajungi în fruntea listei Cupei FedEx împotriva lui JT, Tiger și Jon Rahm.

Echipament și îmbrăcăminte

„PGA Tour 2K23” va include things like echipamente de la Titleist, Callaway, PING, Bridgestone, TaylorMade, Mizuno și Wilson, precum și echipamente de la Nike, Air Jordan, FootJoy, Tattoo Golfing, Original Penguin, Black Quail, Adidas, TravisMathew, Linksoul, Goodr , Ecco Puma, Hugo Manager și Greyson.

Leagăne

Leagăn cu trei clicuri: Leagănul cu trei clicuri necesită să țineți apăsat și să eliberați butonul A/X (în funcție de platforma dorită) pentru putere și să îl atingeți de două ori pentru a alinia traiectoria leagănului și unghiul feței clubului. Este la fel de simplu ca unul, doi, trei.

Leagăn analogic: Dacă sunteți în căutarea unui leagăn care să reflecte o mișcare tradițională de golf din viața reală, leagănul analog de leagăn ar trebui să fie potrivit pentru dvs. Pentru a începe mișcarea, trageți immediate înapoi pe adhere-ul analogic și cronometrați-vă împingerea înainte, pe măsură ce contorul de putere ajunge la punctul best pentru o lovitură netedă și mătăsoasă împletită pe fairway.

Cursuri

Cursurile acestei ediții includ East Lake, TPC Twin Towns, TPC Summerlin, TPC Southwind, TPC Scottsdale, TPC San Antonio, TPC Louisiana, TPC Deere Run, Renaissance Club, St. George’s, The Country Club, TPC Boston, Riviera Nation Club, TPC Sawgrass și Quail Hollow.

Jucători

Puteți juca acest joc ca Tiger Woods, Rickie Fowler, Brooke Henderson, Jon Rahm, Collin Morikawa, Lydia Ko, Justin Rose, Xander Schauffele, Justin Thomas, Lexi Thompson sau Will Zalatoris. În plus, veți putea juca în viitor cu oameni de la Dude Excellent și Barstool Sports, precum și cu Michael Jordan (disponibil cu Ediția Deluxe și Ediția Tiger Wood).

Nu a existat odată un joc movie well-liked Tiger Woods?

Din 1999 până în 2014, Tiger Woods și-a licențiat numele pentru versiunea EA Sports activities a jocului PGA Tour, dar de atunci nu a mai fost implicat în jocuri video până la această renaștere recentă cu franciza 2K. Se pare că jocul EA al lui Woods a generat peste 700 de milioane de dolari de la început până la sfârșit.

Leave a Comment