Cum să urmărești Brentford vs. Chelsea: canal TV, informații live din Premier League, ora de începere

Getty Visuals

Premier League revine în acțiune miercuri.

Cine joacă

  • Chelsea @ Brentford
  • Recorduri curente: Chelsea 5-2-2 Brentford 3-3-4

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe care ți-l poți dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut authentic.

Ce să știi

Chelsea și Brentford se întâlnesc pentru prima manșă a sezonului la 14:30 ET, miercuri, la Gtech Community Stadium. Echipele și-au împărțit meciurile de anul trecut, Chelsea câștigând primul cu 1- pe deplasare și Brentford luând al doilea cu 4-1.

Chelsea a păstrat porția liberă împotriva lui Aston Villa duminică și a luat jocul cu 2-.

Între timp, Brentford s-a înscris pe tabla împotriva lui Brighton & Hove Albion vinerea trecută, dar Brighton nu a urmat niciodată exemplul. Brentford a reușit să obțină o victorie solidă asupra Brightonului, câștigând cu 2-.

Victoriile lor au adus-o pe Chelsea cu 5-2-2 și pe Brentford cu 3-3-4. Vom vedea ce echipă își poate continua succesul și treatment echipă va cădea inevitabil atunci când Chelsea și Brentford se ciocnesc.

CBS Sports activities are un nou podcast zilnic de fotbal, care acoperă tot ce trebuie să știi despre frumosul joc. Asigurați-vă că ați urmărit Residence of Champions pentru acoperirea celor mai mari jocuri, povești, știri despre transferuri cu Fabrizio Romano și tot ce se întâmplă în cel mai well-known activity din lume.

Cum să vizionezi

Istoria seriei

Brentford și Chelsea au o victorie în ultimele două jocuri.

  • 02 aprilie 2022 – Brentford 4 vs Chelsea 1
  • 16 octombrie 2021 – Chelsea 1 vs. Brentford

Leave a Comment