Crystal Palace vs. Wolves voorspelling, kansen: Expert onthult Engelse Premier League-keuzes voor 18 oktober 2022

Crystal Palace probeert hun tweede overwinning in drie wedstrijden te boeken wanneer ze dinsdag Wolves ontvangen in een Engelse Premier League-clash. Crystal Palace (2-4-3) heeft een overwinningsloze streak van vier wedstrijden gevolgd fulfilled een 2-1 overwinning tegen Leeds en een – gelijkspel tegen Leceister Town op zaterdag. Wolves (2-3-5) eindigde een reeks van drie opeenvolgende nederlagen met een 1- overwinning op Nottingham Forest in hun laatste optreden. Crystal Palace won drie opeenvolgende ontmoetingen met Wolves en versloeg ze in het proces fulfilled 5-.

De aftrap in Selhurst Park is voorzien om 15:15 uur ET. De Eagles zijn +115 favorieten (risico $ 100 om $ 115 te winnen) op de geldlijn van 90 minuten in de nieuwste Crystal Palace vs. Wolves-kansen, terwijl Wolves +245 underdogs zijn. Een reglementaire gelijkspel kost +225 en de about/less than voor het totaal aantal gescoorde doelpunten is 2,5. Voordat je een keuze maakt tussen Wolves vs. Crystal Palace, moet je weten wat SportsLine-voetbalexpert Jon Eimer te zeggen heeft.

Eimer is een gokker achieved een groot quantity die een enorme kennis heeft van competities en spelers in excess of de hele wereld. Sinds hij bij SportsLine kwam, heeft hij de Engelse Premier League, Serie A, de FA Cup en nog veel meer gedekt. Hij staat in totaal 243-225-7 op zijn voetbalkeuzes in 2022, inclusief een verbazingwekkende 37-20-1 op Leading League-voorspellingen voor een winst van meer dan $ 1.400 voor gokkers van $ 100.

Nu heeft Eimer de Crystal Palace vs. Wolves match-up vanuit elke hoek afgebroken en gewoon zijn keuzes en Premier League-voorspellingen vastgelegd. Je kunt nu naar SportsLine gaan om de keuzes van Eimer te bekijken. Dit zijn de goklijnen en traits voor Wolves vs. Crystal Palace:

  • Crystal Palace vs. Wolves geldlijn: Eagles +115, Wolves +245, Attract +225
  • Crystal Palace vs. Wolves boven/onder: 2,5 doelpunten
  • Crystal Palace vs. Wolves spread: Eagles -.5
  • CRY: The Eagles hebben in twee van hun laatste vier wedstrijden cleanse sheets geplaatst
  • WLV: Wolven hebben dit seizoen in totaal vier doelpunten gemaakt in 10 wedstrijden
  • Crystal Palace vs. Wolves-keuzes: bekijk hier de keuzes

Aanbevolen spel | Crystal Palace vs. Wolverhampton

Waarom je Crystal Palace zou moeten steunen

De Eagles worden aanvallend geleid doorway Wilfried Zaha, die vorig seizoen vier doelpunten maakte in acht wedstrijden nadat hij vorig seizoen 14 keer scoorde in 33 wedstrijden. De 29-jarige aanvaller kwam tot zijn beste prestatie van het seizoen in een 3-1 overwinning tegen Aston Villa op 20 augustus, toen hij back-to-back again plans maakte om een ​​achterstand weg te werken. Zaha scoorde vorig seizoen in beide 2- overwinningen van Crystal Palace tegen Wolves.

Aanvaller Odsonne Edouard, die zes doelpunten maakte in zijn eerste seizoen bij de Eagles in 2021-22, staat tweede in het workforce achieved twee nadat hij scoorde in de 2-1 overwinning van het staff op Leeds. Ook scorend in die wedstrijd was Eberechi Eze, die zich in de 76e minuut bekeerde om een ​​impasse te doorbreken. De 24-jarige middenvelder maakte het enige doelpunt in de 1–zege van Crystal Palace tegen Wolves in januari 2021.

Waarom je Wolven zou moeten steunen

Wolves eindigde zaterdag een reeks van drie opeenvolgende wedstrijden zonder doelpunt in hun overwinning. Ruben Neves zette een penalty om in de 56e minuut om Wolverhampton naar hun tweede overwinning van het seizoen te tillen. De 25-jarige Portugese middenvelder, die vorig seizoen vier doelpunten maakte, staat met twee gelijk voor de teamleider dit seizoen.

Neves staat zelfs met landgenoot Daniel Podence, die vorig seizoen al het aantal doelpunten heeft geëvenaard dat hij in 26 wedstrijden optekende. De 26-jarige vleugelspeler is nog één doelpunt te kort om het hoogste totaal te evenaren dat hij heeft behaald in vier campagnes satisfied Wolves, wat hij deed in 2020-21. Podence scoorde voor het laatst op 3 september, toen hij voor het enige doelpunt zorgde in een 1- overwinning op Southampton.

Zo maak je Wolves vs. Crystal Palace-keuzes

Eimer heeft Crystal Palace vs. Wolves van alle kanten geanalyseerd en heeft twee zelfverzekerde beste weddenschappen gegeven, samen satisfied een volledig overzicht van de wedstrijd. Hij deelt alleen die keuzes hier.

Dus wie wint dinsdag Crystal Palace vs. Wolves? En waar ligt alle inzetwaarde? Bezoek SportsLine nu om de beste weddenschappen voor de Wolves vs. Crystal Palace-wedstrijd te zien, allemaal van de voetbalexpert die overal ter wereld aan het spel is opgesloten, en kom erachter.

Leave a Comment