Crystal Palace vs. Wolves förutsägelse, odds: Expert avslöjar val av engelska Premier League för 18 oktober 2022

Crystal Palace försöker lägga sin andra vinst på tre matcher när de tar emot Wolves i en engelsk Premier League-match på tisdagen. Crystal Palace (2-4-3) har följt en fyra matcher lång segerfri serie med en 2-1-seger mot Leeds och oavgjort – mot Leceister City på lördagen. Wolves (2-3-5) avslutade en rad av tre raka förluster med en 1–triumf över Nottingham Forest i deras senaste utflykt. Crystal Palace har vunnit tre raka möten med Wolves och överträffat dem med 5- under processen.

Kickoff på Selhurst Park är satt until 15:15 ET. Eagles är +115 favoriter (hazard $100 för att vinna $115) på 90-minuterspengarlinjen i det senaste Crystal Palace vs. Wolves oddset, medan Wolves är +245 underdogs. En regeldragning är prissatt till +225 och över/less than för totalt gjorda mål är 2,5. Innan du låser in några val från Wolves vs. Crystal Palace måste du se vad SportsLines fotbollsexpert Jon Eimer har att säga.

Eimer är en spelar med hög volym som har stor kunskap om ligor och spelare över hela världen. Sedan han kom till SportsLine har han bevakat engelska Leading League, Serie A, FA-cupen och mycket mer. Han har 243-225-7 totalt sett på sina fotbollsval 2022, inklusive en häpnadsväckande 37-20-1 på Premier League-förutsägelser för en vinst på mer än $1 400 för $100-spelare.

Nu har Eimer brutit ner matchen mellan Crystal Palace och Wolves från alla håll och bara låst in sina val och Premier League-förutsägelser. Du kan gå till SportsLine nu för att se Eimers val. Här är vadslagningslinjerna och trenderna för Wolves vs. Crystal Palace:

  • Crystal Palace vs. Wolves pengalinje: Eagles +115, Wolves +245, Oavgjort +225
  • Crystal Palace vs. Wolves över/below: 2,5 mål
  • Crystal Palace vs Wolves spridning: Eagles -,5
  • CRY: Eagles har lagt nollan i två av sina senaste fyra matcher
  • WLV: Wolves har gjort totalt fyra mål på 10 matcher den här säsongen
  • Crystal Palace vs. Wolves val: Se val här

Varför du bör backa Crystal Palace

Eagles leds offensivt av Wilfried Zaha, som har gjort fyra mål på åtta matcher efter att ha noterat en karriär-higher 14 på 33 tävlingar förra säsongen. Den 29-årige forwarden kom med sin bästa prestation i kampanjen i en 3-1-seger mot Aston Villa den 20 augusti, när han gjorde back-to-back again mål för att radera ett underläge. Zaha gjorde mål i båda Crystal Palaces 2–segrar mot Wolves förra säsongen.

Anfallaren Odsonne Edouard, som gjorde sexual intercourse mål i sin första kampanj med Eagles 2021-22, är tvåa i laget med två efter att ha gjort mål i lagets 2-1-triumf över Leeds. Även Eberechi Eze gjorde mål i den tävlingen, som gjorde om i den 76:e minuten för att bryta ett dödläge. Den 24-årige mittfältaren gjorde det enda målet i Crystal Palaces 1–seger mot Wolves i januari 2021.

Varför du borde backa Wolves

Wolves avslutade en sträcka på tre raka matcher utan mål i sin seger på lördagen. Ruben Neves gjorde om en straff i den 56:e minuten för att lyfta Wolverhampton until sin andra seger för säsongen. Den 25-årige portugisiska mittfältaren, som gjorde fyra mål förra säsongen, är oavgjort för laget som leder den här kampanjen med två.

Neves är jämnt med landsmannen Daniel Podence, som redan har matchat antalet mål han gjorde på 26 matcher förra säsongen. Den 26-årige yttern är ett mål blyg för att nå den högsta totalsumman han har spelat in i fyra kampanjer med Wolves, vilket han gjorde 2020-21. Podence gjorde senast mål den 3 september, när han stod för det ensamma målet i en 1–triumf över Southampton.

Hur man gör val av Wolves vs. Crystal Palace

Eimer har analyserat Crystal Palace vs. Wolves från alla håll och har gett två säkra bästa insatser tillsammans med en fullständig uppdelning av matchen. Han delar bara med sig av dessa val här.

Så vem vinner Crystal Palace vs. Wolves på tisdag? Och var ligger allt spelvärde? Besök SportsLine nu för att se de bästa insatserna för Wolves vs. Crystal Palace-matchen, allt från fotbollsexperten som är låst i spelet över hela världen, och ta reda på det.

Leave a Comment