Cote Tottenham vs. Marsilia, cum să vizionezi, stream live: selecțiile UEFA Champions League 2022 pentru 1 noiembrie

Două cluburi de la capetele opuse ale tabelului din grupa D din UEFA Champions League 2022 se vor întâlni marți pe Paramount+. Tottenham Hotspur conduce grupa cu choose puncte, iar Spurs va vizita Marsilia, care ocupă locul patru cu șase puncte. Când acești doi au jucat la începutul lunii septembrie, Spurs au câștigat cu 2- și o altă victorie sau chiar o remiză ar duce Tottenham în runda eliminatorie. Marsilia are nevoie de o victorie pentru a trece în optimile de finală pentru prima dată într-un deceniu. Puteți transmite meciul în immediate Paramount+, pe treatment îl poți încerca gratuit timp de 30 de zile cu codul promoțional UEFA22.

Lovitura de begin de la Stade Vélodrome din Marsilia, Franța este programată pentru ora 16:00 ET. Cele mai recente cote Tottenham vs. Marseille de la Caesars Sportsbook îi listează pe Spurs drept favoriți de +140 (risc 100 USD pentru a câștiga 140 USD) pe linia de bani de 90 de minute, cu Marsilia ca fiind cei +185 de favoriți. O remiză are prețul de +240, iar peste/sub pentru goluri este de 2,5. Meciul de marți va fi transmis în direct Paramount+ cu planul lor Top quality obligatoriu.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci din UEFA Champions League din acest sezon. De acum până pe 17 noiembrie, înscrieți-vă folosind codul promoțional UEFA22 pentru a obține 30 de zile gratuite de Paramount+. Un abonament vă oferă, de asemenea, acces la alte conținuturi sportive, inclusiv UEFA Europa League, Serie A italiană, NWSL, NFL pe CBS și nenumărate filme și emisiuni. Beneficiați de 30 de zile gratuite când vă înscrieți chiar aici și utilizați codul promoțional UEFA22.

Cum să urmărești Tottenham vs. Marsilia

  • Întâlnire Marsilia vs Tottenham: marți, 1 noiembrie
  • Ora Marsilia vs. Tottenham: 16:00 ET
  • Transmisiune stay Marsilia vs. Tottenham: Paramount+ (obțineți 30 de zile gratuit cu codul UEFA22)

Alegerile UEFA Champions League pentru Tottenham vs. Marsilia

Înainte de a vă transforma în meciul de marți, trebuie să vedeți selecțiile UEFA Champions League de la insiderul de fotbal al SportsLine, Martin Eco-friendly. După ce a lucrat în industria pariurilor sportive timp de câțiva ani, Inexperienced a devenit un scriitor profesionist de sport și handicapator și a acoperit jocul în întreaga lume. De atunci, alegerile sale europene de fotbal au fost la îndemână. Environmentally friendly a generat aproape 33.000 USD pentru pariori de 100 USD din sezonul 2017-18 și are degetul pe pulsul jocului pe tot globul.

Pentru Marsilia vs. Tottenham, Eco-friendly îl alege pe Tottenham pentru a câștiga pe linia banilor. Acest meci nu a putut veni într-un second mai rău pentru Marsilia, deoarece intră într-o serie de patru meciuri fără victorii, trei dintre cele patru meciuri fiind înfrângeri. De asemenea, a trecut aproape o lună de când Marsilia a câștigat acasă, iar victoria a venit împotriva unei echipe Sporting CP treatment a jucat cu 10 bărbați timp de 67 de minute.

De fapt, singurele două victorii ale lui Marsilia în Liga Campionilor 2022 au venit în meciuri în care adversarul a avut jucători expulzați, ceea ce nu se poate baza marți. În afara celor două meciuri, clubul francez a fost depășit cu 5-1 în jocurile UCL, inclusiv înfrângerea anterioară cu Spurs, în care Marsilia a putut strânge doar un șut la poartă. Marsilia va fi în modul disperare știind că are nevoie de o victorie, dar Inexperienced vede că diferența de talent dintre aceste două cluburi este prea mult pentru a depăși Marsilia.

„Când analizezi calitatea generală a jucătorilor din echipa de la Marsilia, este greu de văzut cum pot să-i învingă pe Spurs în această săptămână”, a spus Green pentru SportsLine. “Atacantul Alexis Sánchez a fost un jucător grozav la apogeu, dar asta a fost cu mulți ani în urmă, în timp ce oameni ca Mattéo Guendouzi, Nuno Tavares, împrumutat la Arsenal, Cengiz Ünder, Mbemba și Sead Kolasinać s-au luptat cu toții în Leading League”.

Cum să vizionați, să transmiteți în immediate UEFA Champions League Paramount+

Acum că știi ce să alegi, pregătește-te să urmărești UEFA Champions League. Vizita Paramount+ acum pentru a vedea acțiunea UEFA Champions League, evenimentele sportive locale CBS are living, unele dintre cele mai bune meciuri de fotbal din lume și multe altele. Utilizați codul UEFA22 pentru a obține o probă gratuită de 30 de zile.

Leave a Comment