Cote Sampdoria vs. Roma, alegeri, cum să vizionezi, stream live: pronosticuri din Serie A italiană din 17 octombrie 2022

A existat un gol marcat în primele 33 de moment ale ultimelor 11 meciuri trase ale Romei din Serie A italiană, tendință treatment va fi pusă la încercare când clubul va înfrunta Sampdoria luni pe Paramount+. Roma a câștigat meciuri consecutive în Serie A, după ce a pierdut două meciuri din ligă în septembrie. Antrenorul Sampdoriei, Dejan Stankovic, se va confrunta cu o sarcină grea în cel de-al doilea meci al său ca antrenor nou numit, deoarece Roma a pierdut doar o singură dată în ultimele decide meciuri împotriva Sampdoriei, câștigând cinci dintre aceste competiții. Puteți vedea ce se întâmplă când redați meciul acum pe Paramount+.

Lovitura de start out de pe stadionul Luigi Ferraris din Genova, Italia, este programată pentru ora 12:30 ET. Cele mai recente cote Roma vs. Sampdoria îi afișează pe Roma ca fiind favoriții de -140 (risc 140 USD pentru a câștiga 100 USD) pe linia de bani de 90 de moment, cu Sampdoria ca fiind favoriți cu +430. O remiză are prețul de +275, iar peste/sub pentru totalul de goluri marcate este de 2,5. Meciul de luni va fi transmis în immediate pe Paramount+ cu planul lor Premium obligatoriu.

Paramount+ este singurul loc unde puteți urmări fiecare minut al fiecărui meci din Serie A din acest sezon. Înscrieți-vă acum și utilizați codul promoțional UEFA22 pentru a obține o probă gratuită de 30 de zile. Un abonament vă oferă, de asemenea, acces la alte conținuturi sportive, inclusiv UEFA Champions League și Europa League, NWSL, NFL pe CBS și nenumărate filme și emisiuni. Obțineți totul gratuit timp de 30 de zile când vă înscrieți chiar aici și utilizați codul UEFA22.

Cum să urmărești Sampdoria vs Roma

  • Sampdoria vs Roma information: luni, 17 octombrie
  • Ora Sampdoria vs. Roma: 12:30 ET
  • Transmisiune stay Sampdoria vs. Roma: Paramount+ (obțineți 30 de zile gratuit cu codul promoțional UEFA22)

Alegerile din Serie A italiană pentru Roma vs. Sampdoria

Înainte de a vă conecta la meciul de luni, trebuie să vedeți selecțiile din Serie A italiană de la inițiatul fotbalist Brandt Sutton. Sutton, un fost jucător de fotbal colegial, a fost cel mai bun editor de fotbal al SportsLine de mai bine de cinci ani. El a urmărit fotbalul îndeaproape mult mai mult timp și ia în considerare tacticile manageriale, formațiile proiectate și performanțe anterioare pentru a lua cele mai informate decizii posibile, ținând degetul pe pulsul jocului pe tot globul. Sutton a fost, de asemenea, pe rol cu ​​cele mai bune pariuri ale sale, ajungând 132-102-1 la alegerile sale de fotbal anul acesta, returnând mai mult de 1.700 USD pentru pariorii de 100 USD.

Pentru Sampdoria vs. Roma, Sutton alege Roma pentru a câștiga pe linia banilor la cotă -140. Sampdoria se află în partea de jos a tabelului din Serie A italiană dintr-un motiv, deoarece nu a reușit să câștige un meci în campionat în acest sezon. Roma a câștigat trei din ultimele cinci meciuri dintre aceste echipe și a pierdut o singură dată în ultimele opt întâlniri directe. Sampdoria s-a chinuit să găsească fundalul plasei, fiind exclusă în trei din ultimele cinci jocuri pe teren propriu în timpul ligii.

Clubul trebuie să se adapteze și la un manager, oferind Romei un alt avantaj în competiția de luni. Blucerchiații nu au reușit să câștige în primele nouă meciuri ale sezonului pentru prima dată din 1972-73, făcându-i o echipă de evitat chiar acum. Roma, între timp, a reușit să revină pe drumul cel bun după o lună slabă de septembrie, câștigând ultimele două meciuri de ligă.

Cum să vizionați, să transmiteți în direct Serie A italiană pe Paramount+

Acum că știți ce să alegeți, pregătiți-vă să vizionați Serie A italiană. Vizitați acum Paramount+ pentru a vedea Serie A italiană, evenimentele sportive locale CBS în direct, unele dintre cele mai importante meciuri de fotbal din lume și multe altele.

Leave a Comment