Cote Porto vs Atletico Madrid, cum să vizionezi, stream live: selecțiile UEFA Champions League 2022 pentru 1 noiembrie

FC Porto îl va găzdui marți pe Atletico Madrid în meciul ultimate din faza grupelor din UEFA Champions League 2022. Paramount+. Porto a pierdut primul meci împotriva durului club din La Liga cu 2-1, dar de atunci și-a schimbat jocul și acum ocupă locul doi în Grupa B, cu intrare în optimile care urmează. Între timp, Atletico va trebui să se mulțumească cu un intrarea în Europa League după ce s-a clasat pe locul al treilea în faza grupelor, dar va căuta totuși să-l doboare pe Porto a doua oară în turneu. Puteți transmite meciul în direct Paramount+, pe care îl poți încerca gratuit cu codul promoțional UEFA22.

Lovitura de commence de la Estadio do Dragao din Porto este stabilită pentru 13:45 ET. Cele mai recente cote Porto vs. Atletico Madrid de la Caesars Sportsbook îl indică pe Porto ca favorit de +140 (risc 100 de dolari pentru a câștiga 140 de dolari) pe linia de bani de 90 de minute, în timp ce Atletico Madrid este de +195 de favoriți. O remiză aduce +230, iar peste/sub pentru totalul de goluri este 2,5. Meciul de marți va fi transmis în direct Paramount+ cu planul lor Premium obligatoriu.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci din UEFA Champions League din acest sezon. De acum până pe 17 noiembrie, înscrieți-vă folosind codul promoțional UEFA22 pentru a obține 30 de zile gratuite de Paramount+. Un abonament vă oferă, de asemenea, acces la alte conținuturi sportive, inclusiv UEFA Europa League, Serie A italiană, NWSL, NFL pe CBS și nenumărate filme și emisiuni. Beneficiați de 30 de zile gratuite când vă înscrieți chiar aici și utilizați codul promoțional UEFA22.

Cum să urmărești Atletico Madrid vs Porto

  • Facts Porto vs Atletico Madrid: marți, 1 noiembrie
  • Ora Porto vs Atletico Madrid: 13:45 ET
  • Transmisiune stay Porto vs Atletico Madrid: Paramount+ (folosește codul promoțional UEFA22 timp de 30 de zile gratuit)

Alegerile UEFA Champions League pentru Atletico Madrid vs Porto

Înainte de a vă transforma în meciul de marți, trebuie să vedeți selecțiile UEFA Champions League de la insiderul de fotbal al SportsLine, Martin Inexperienced. După ce a lucrat în industria pariurilor sportive timp de câțiva ani, Environmentally friendly a devenit un scriitor profesionist de sport și handicapator și a acoperit jocul în întreaga lume. De atunci, alegerile sale europene de fotbal au fost la îndemână. Environmentally friendly a generat aproape 33.000 USD pentru pariori de 100 USD din sezonul 2017-18 și are degetul pe pulsul jocului pe tot globul.

Pentru Porto vs. Atletico Madrid, Eco-friendly alege ambele echipe pentru a înscrie la o plată de -125. Expertul se așteaptă ca ambele echipe să ducă o luptă mare, chiar dacă soarta lor dincolo de faza grupelor Ligii Campionilor este deja stabilită. Porto își va dori punctele și va ajunge din urmă pe Club Brugge în clasament, în timp ce Atletico va dori să își încheie campania din Liga Campionilor pe o notă înaltă după o serie de performanțe dezamăgitoare.

Porto ar trebui să fie, de asemenea, foarte foame, deoarece nu a câștigat împotriva lui Atletico în ultimele trei meciuri, ceea ce ar trebui să adauge un pic de dramă în additionally jocului de marți.

“Atacantei lui Porto vor simți că pot ajunge pe foaia de scor în acest joc, deoarece au găsit fundalul fileului în decide din ultimele nouă meciuri”, a spus Green pentru SportsLine. „În ciuda luptelor sale defensive, Atlético se laudă și cu o mare putere de foc, așa că am putut vedea o ciocnire distractivă.”

Cum să vizionați, să transmiteți în immediate UEFA Champions League Paramount+

Acum că știi ce să alegi, pregătește-te să urmărești UEFA Champions League. Vizita Paramount+ acum pentru a vedea acțiunea UEFA Champions League, evenimentele sportive locale CBS live, unele dintre cele mai bune meciuri de fotbal din lume și multe altele. Utilizați codul promoțional UEFA22 pentru a beneficia de 30 de zile gratuit.

Leave a Comment