Cote Liverpool vs. Napoli, alegeri, cum să vizionezi, stream live: pronosticuri UEFA Champions League 2022 pentru 1 noiembrie

Deși Liverpool va avansa în rundele eliminatorii din UEFA Champions League 2022 Paramount+, întrebarea este cu cât de emfatic vor encounter acest lucru. Roșii găzduiesc marți o revanșă împotriva unui club Napoli care a câștigat convingător în deschiderea grupei A, 4-1, și au șanse exterioare de a câștiga grupa dacă reușesc să depună efortul pe treatment l-a făcut echipa italiană în prima lor întâlnire. . O victorie cu patru goluri este ceea ce este necesar pentru a câștiga grupa, dar Napoli nu a pierdut încă un meci în nicio competiție în acest sezon și a câștigat ultimele trei meciuri din Serie A italiană fără a primi niciun gol. Puteți surprinde toată acțiunea când transmiteți meciul în immediate Paramount+, pe care îl poți încerca gratuit timp de 30 de zile cu codul promoțional UEFA22.

Kickoff-ul de la Anfield din Liverpool este programat pentru ora 16:00 ET. Cele mai recente cote Liverpool vs. Napoli de la Caesars Sportsbook îl listează pe Liverpool drept favoriți cu -127 (risc 127 dolari pentru a câștiga 100 dolari) pe linia de bani de 90 de minute, cu Napoli ca fiind cei defavorizați de +295. O remiză are prețul de +305, iar peste/sub pentru goluri este de 3,5. Meciul de marți va fi transmis în immediate Paramount+ cu planul lor Premium obligatoriu.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci din UEFA Champions League din acest sezon. De acum până pe 17 noiembrie, înscrieți-vă folosind codul promoțional UEFA22 pentru a obține 30 de zile gratuite de Paramount+. Un abonament vă oferă, de asemenea, acces la alte conținuturi sportive, inclusiv UEFA Europa League, Serie A italiană, NWSL, NFL pe CBS și nenumărate filme și emisiuni. Beneficiați de 30 de zile gratuite când vă înscrieți chiar aici și utilizați codul promoțional UEFA22.

Cum să urmărești Liverpool vs Napoli

  • Knowledge Liverpool vs Napoli: marți, 1 noiembrie
  • Ora Liverpool vs Napoli: 16:00 ET
  • Transmisiune are living Liverpool vs Napoli: Paramount+ (încercați gratuit timp de 30 de zile cu codul UEFA22)

Alegerile UEFA Champions League pentru Napoli vs Liverpool

Înainte de a vă conecta la meciul de marți, trebuie să vedeți selecțiile UEFA Champions League de la inițiatul fotbalist Brandt Sutton. Sutton, un fost jucător de fotbal colegial, a fost cel mai bun editor de fotbal al SportsLine de mai bine de cinci ani. El a urmărit fotbalul îndeaproape mult mai mult timp și ia în considerare tacticile manageriale, formațiile proiectate și performanțe anterioare pentru a lua cele mai informate decizii posibile, ținând degetul pe pulsul jocului pe tot globul. Sutton a fost, de asemenea, pe rol cu ​​cele mai bune pariuri ale sale, mergând cu 139-109-1 la cele mai bune pariuri pe fotbal în 2022 și a fost de partea dreaptă a fiecăreia dintre ultimele sale șase alegeri în Liga Campionilor.

Pentru Liverpool vs. Napoli, Sutton îl susține pe Napoli pentru a acoperi diferența îngustă de jumătate de gol, ca un nefavorabil la bani egali. Nu numai că Gil Azzurri a câștigat ultimele trei meciuri, ci și-a făcut acest lucru într-un mod mai dominant de fiecare dată. Cea mai recentă victorie a lor a venit sâmbătă împotriva lui Sassuolo, în treatment Victor Osimhen a marcat de două ori în primele 20 de minute de acțiune în drum spre un hat trick și o victorie cu 4-.

Tânărul atacant a ratat șase meciuri în acest sezon cu o accidentare la biceps și nu a fost folosit la victoria cu 3- a lui Napoli împotriva Rangers miercurea trecută, dar este încă la egalitate cu interagul Khvicha Kvaratskhelia pentru liderul echipei la goluri în toate competițiile din acest sezon, cu choose. . În ultimele sale patru apariții, Osimhen are două starturi și șase goluri și ar trebui să fie o preocupare de top pentru o echipă Liverpool care a pierdut două din ultimele trei meciuri.

„Napoli a câștigat fiecare dintre ultimele șase jocuri pe șosea și 13 consecutive în toate competițiile”, a declarat Sutton pentru SportsLine. „Cred că vor dori să-și păstreze recordul best UCL intact cu o altă performanță puternică de marți”.

Cum să vizionați, să transmiteți în direct UEFA Champions League Paramount+

Acum că știi ce să alegi, pregătește-te să urmărești UEFA Champions League. Vizita Paramount+ acum pentru a vedea acțiunea UEFA Champions League, evenimentele sportive locale CBS live, unele dintre cele mai bune meciuri de fotbal din lume și multe altele. Încerca Paramount+ gratuit timp de 30 de zile cu codul UEFA22.

Leave a Comment