Cote Bayern Munchen vs. Inter Milano, alegeri, cum să vizionezi, difuzare: predicții pentru 1 noiembrie 2022 UEFA Champions League

Două dintre echipele de leading care concurează în faza grupelor UEFA Champions League 2022 se vor înfrunta pentru ultima oară, în timp ce Bayern Munchen găzduiește Inter Milano marți pe Paramount+. Bayern se află într-o ruptură history în Liga Campionilor, câștigând 33 de meciuri consecutive în faza grupelor în ultimii șase ani, inclusiv un report de 5– în turneul din acest an. Echipa gazdă a învins Inter Milano cu 2- pe 7 septembrie, oferind echipei italiene singura lor pierdere în Liga Campionilor de până acum. Puteți vedea ce se întâmplă atunci când transmiteți meciul acum Paramount+, pe care îl poți încerca gratuit timp de 30 de zile cu codul UEFA22.

Lovitura de get started de la Allianz Arena din München este stabilită pentru ora 16:00 ET. Cele mai recente cote Bayern Munchen vs. Inter Milano de la Caesars Sportsbook îl indică pe Bayern drept favoriți de -245 pe linia de bani de 90 de minute, cu Inter ca fiind cei defavorizați de +575. O remiză are prețul de +390, iar peste/sub pentru goluri este de 3,5. Meciul de marți va fi transmis în direct Paramount+ cu planul lor Top quality obligatoriu.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci din UEFA Champions League din acest sezon. De acum până pe 17 noiembrie, înscrieți-vă folosind codul promoțional UEFA22 pentru a obține 30 de zile gratuite de Paramount+. Un abonament vă oferă, de asemenea, acces la alte conținuturi sportive, inclusiv UEFA Europa League, Serie A italiană, NWSL, NFL pe CBS și nenumărate filme și emisiuni. Beneficiați de 30 de zile gratuite când vă înscrieți chiar aici și utilizați codul promoțional UEFA22.

Cum să urmărești Inter Milano vs Bayern Munchen

  • Knowledge Bayern Munchen vs Inter Milano: marți, 1 noiembrie
  • Ora Bayern Munchen vs Inter Milano: 16:00 ET
  • Transmisiune în direct Bayern Munchen vs. Inter Milano: Paramount+ (obțineți 30 de zile gratuit cu codul UEFA22)

Alegerile UEFA Champions League pentru Inter Milano vs. Bayern Munchen

Înainte de a vă acorda meciul de marți, trebuie să vedeți selecțiile din UEFA Champions League de la un insider desăvârșit al fotbalului Jon Eimer. Eimer, cunoscut sub numele de „Buckets”, este un parior cu volum mare care are cunoștințe vaste despre ligi și jucători de pe tot globul. De când s-a alăturat SportsLine, a acoperit Premier League engleză, Serie A, FA Cup și multe altele. El are 260-249-7 în full la alegerile sale de fotbal din 2022, inclusiv un uluitor 43-22-1 la predicțiile Premier League engleză pentru un profit de aproape 1.800 USD pentru pariori de 100 USD.

Pentru Bayern Munchen vs. Inter Milano, Eimer alege Bayern pe linia banilor și peste 2,5 goluri de marcat pentru o plată de -130. Expertul notează că, deși ambele echipe și-au dat deja biletele pentru următoarea rundă a Ligii Campionilor 2022, vor căuta să se încheie cu o notă bună.

Acestea fiind spuse, Eimer mai crede că Bayern va avea o investiție mai mare în meciul de marți. Inter urcă încet în clasamentul Seriei A și a câștigat patru meciuri interne consecutive. Simone Inzaghi ar putea chiar să lanseze o formație diferită, astfel încât armele sale mari să fie bine odihnite pentru a înfrunta Juventus duminică viitoare.

„După ce și-a găsit deja un loc printre primii doi din grupa lor și un loc în fazele eliminatorii, Inter Milano a trebuit să depășească o echipă puternică a Barcelonei împotriva căreia majoritatea oamenilor credeau că nu au nicio șansă”, a declarat Eimer pentru SportsLine. „Acum își pot concentra atenția către recuperarea din urmă în Serie A și meciurile de odihnă pentru faza eliminatorie și, deși vor încerca în continuare, concentrarea lor nu va fi la fel de mare pe acest meci precum Bayern”.

Cum să vizionați, să transmiteți în immediate UEFA Champions League Paramount+

Acum că știi ce să alegi, pregătește-te să urmărești UEFA Champions League. Vizita Paramount+ acum pentru a vedea acțiunea UEFA Champions League, evenimentele sportive locale CBS stay, unele dintre cele mai bune meciuri de fotbal din lume și multe altele. obține Paramount+ gratuit timp de 30 de zile cu codul promoțional UEFA22.

Leave a Comment