Cote Arsenal vs. PSV Eindhoven, alegeri, cum să vizionați, difuzare: 20 octombrie 2022 pronosticuri UEFA Europa League

Două dintre cele mai interesante echipe care concurează în UEFA Europa League 2022 se vor întâlni când Arsenal FC îl va găzdui joi pe PSV Eindhoven. Paramount+. Arsenal a fost de neoprit în ligă și la nivel internațional, câștigând ultimele patru meciuri din Leading League pentru a se afla în fruntea clasamentului și toate cele trei meciuri din Europa League 2022 de până acum. Au o sarcină grea în față împotriva lui PSV, care a câștigat patru din ultimele cinci meciuri din Eredivisie și nu a pierdut încă niciun meci din Europa League. Puteți surprinde toată acțiunea când transmiteți meciul în direct Paramount+, pe care îl poți obține gratuit timp de o lună cu codul promoțional UEFA22.

Lansarea startului de la Emirates Stadium din Londra este programată pentru 13:00 ET joi. Cele mai recente cote Arsenal vs. PSV Eindhoven la Caesars Sportsbook îl listează pe Arsenal drept favorit de -205 pe linia monetară de 90 de minute, cu PSV ca fiind cel defavorizat de +475. O remiză are prețul de +330, iar depășirea pentru goluri este de 3,5. Meciul de joi va fi transmis în immediate Paramount+ cu planul lor de high quality obligatoriu.

Paramount+ are acum niveluri de membru, astfel încât să poți urmări cele mai tari meciuri de fotbal din întreaga lume și multe altele. Planul High quality este de 9,99 USD pe lună și puteți urmări fluxul dwell area CBS, inclusiv o mulțime de sporturi precum Liga Campionilor, Serie A italiană, cercuri de colegiu și Turul PGA, fără reclame, la cerere și posibilitatea de a descărca episoade pentru vizualizare offline. În additionally, urmăriți serialul foarte așteptat Halo, Picard, 1883 și multe altele. Acum poți primi o lună gratuită cu codul promoțional UEFA22, așa că înscrie-te acum aici.

Cum să urmărești PSV Eindhoven vs. Arsenal

  • Arsenal vs PSV Eindhoven information: joi, 20 octombrie
  • Arsenal vs. PSV Eindhoven Timp: 1 PM ET
  • Arsenal vs. PSV Eindhoven Streaming: Paramount+

Alegerile din UEFA Europa League pentru PSV Eindhoven vs. Arsenal

Înainte de a vă conecta la meciul de joi, trebuie să vedeți alegerile Arsenal vs. PSV Eindhoven de la Jon Eimer, informatorul de fotbal al SportsLine. Eimer este un parior cu volum mare care are cunoștințe vaste despre ligile și jucătorii de pe tot globul. De când s-a alăturat SportsLine, a acoperit Premier League engleză, Serie A, FA Cup și multe altele. El are 243-225-7 în total la alegerile sale de fotbal din 2022, inclusiv un uluitor 39-21-1 la predicțiile Leading League pentru un gain de peste 1.400 USD pentru pariori de 100 USD.

Pentru Arsenal vs. PSV Eindhoven, Eimer alege peste 1,5 goluri pentru o plată de -115. Expertul știe că ambele echipe sunt pline de putere de foc și se vor provoca reciproc să găsească fundul fileului, făcând din acesta un meci esențial, deoarece ambele echipe luptă pentru controlul exclusiv al Grupei A.

Eimer mai subliniază că, deși oamenii lui Mikel Arteta au păstrat foaia goală în trei din ultimele patru meciuri din toată competiția, aceasta nu va fi o ispravă atât de ușoară împotriva acestei echipe PSV.

„Arsenal începe să simtă aglomerația atât de multe competiții diferite simultan, iar oboseala și accidentările jucătorilor se instalează la începutul sezonului”, a declarat Eimer pentru SportsLine. „Cu echipa încă în formă și plină de amenințări cu goluri în Jesus și Saka, Arsenal va căuta să-și finalizeze locul în fruntea grupei aici și va continua să-și continue seria de 27 de meciuri fără egal”.

Cum să urmărești, fluxul reside UEL Paramount+

Acum că știi ce să alegi, pregătește-te să urmărești Europa League. Vizita Paramount+ acum pentru a vedea UEFA Europa League, evenimentele sportive locale CBS stay, unele dintre celelalte meciuri de fotbal de leading din lume și multe altele. Utilizați codul promoțional UEFA22 pentru a obține o lună gratuită.

Leave a Comment