Corner Picks: El Clasico-voorspelling; Real Madrid vs. Barcelona, ​​Liverpool vs. Manchester City beste weddenschappen, odds

Heb je ooit het gevoel gehad dat je in een droom leeft? Zo voel ik me tegenwoordig elke keer als ik naar Napoli kijk. Ik steun Napoli al meer dan tien jaar en hoewel ik veel goede teams en spannende wedstrijden heb gezien, heb ik nog nooit iets gezien dat in de buurt komt van wat ik nu van Napoli zie.

In een seizoen dat een wederopbouw experienced moeten zijn, staat Napoli op de eerste plaats in de Serie A en domineert een Champions League-groep met Liverpool, Ajax en Rangers, received hun eerste vier wedstrijden en versloeg ze fulfilled 17-4. Ze zien er echt uit als een van de beste teams ter wereld.

Er is een stem diep in mijn hersens die me zegt dat dit te mooi is om waar te zijn, en dit Napoli-staff – zo jong en onervaren als op het grote podium – kan dit onmogelijk het hele seizoen volhouden . Maar er is een veel luidere stem aan de voorkant van mijn hersenen die roept: “Hou je mond! Wat maakt het uit? Dit is geweldig! Berijd de golfing nu het nog kan!”

En dat is wat ik aan het doen ben. Internet zoals ik hoop op dezelfde golfing te rijden die Corner Picks vorige week met 3-1 zag gaan. Alle kansen satisfied dank aan Caesars Sportsbook.

Actual Madrid vs. Barcelona

Datum: zondag 16 okt. | Tijd: 10:15 uur ET | Kijk: ESPN+

Ik heb deze 7 days een beetje te veel bezorgdheid gezien voor Barcelona. Zoals de zaken er nu voorstaan, lijkt het bijna onmogelijk voor Barcelona om doorway te gaan naar de knock-outfase van de Champions League. Ze zullen waarschijnlijk voor het tweede seizoen op rij degraderen naar de Europa League. Dit zal catastrofaal zijn voor de financiën van de club, die al een ramp waren. En weet je wat ik daarop zeg? Mooi zo. Ik heb niets tegen Barcelona. Ik hou van Lionel Messi en de Barcelona-groups die hij leidde en die de wereld domineerden, maar Barcelona heeft niemand de schuld van deze puinhoop, behalve Barcelona. Ze gaven meer geld uit dan ze hadden, en als ze verstandig moesten zijn, namen ze dommere, kortzichtige beslissingen omdat ze dachten dat de beste manier om blut zijn op te lossen, nog meer geld uit te geven.

Dat is de achtergrond in El Clasico tegen een Genuine Madrid-group dat in goede staat is, vorig jaar de Champions League en La Liga received en nu gelijk staat met Barcelona bovenaan de tafel. Nu hebben de problemen van Barcelona buiten het veld niet veel invloed gehad op het veld, maar Barca heeft het slecht gedaan. Ze pesten teams die niet op hun niveau zitten en vechten tegen de teams waarvan ze nog steeds denken dat ze op hetzelfde niveau zitten. Dat zijn ze niet. Daar worden we zondag in Madrid nog eens aan herinnerd. De keuze: Serious Madrid (+123)

Liverpool vs. Manchester Town

Datum: zondag 16 okt. | Tijd: 11.30 uur ET | Bekijk: VS | Livestream fuboTV (gratis proberen)

Ik wed hier niet vaak rekwisieten voor spelers in voetbal, maar dit is de beste waarde op het bord voor deze wedstrijd. Ik weet niet wat ik van Liverpool moet denken, want ze waren niet goed, maar als ik naar ze kijk, denk ik regular dat ze beter hebben gespeeld dan de resultaten. Maar ze hebben me niet genoeg bewijs getoond om me ervan te overtuigen dat dat het geval is, dus ik wil het niet inzetten tegen het freaking Manchester Town. Een kant die al de beste ter wereld was, voegde een gigantisch monster achieved een babygezicht toe aan hun workforce dat niet kan worden gestopt satisfied iets minder dan militair geweld.

Dus waarom niet wedden op het monster? Erling Haaland speelde 13 wedstrijden met Metropolis en scoorde 20 doelpunten. Dat omvat drie hattricks en drie bretels (twee ambitions). Met andere woorden, Haaland scoorde minstens twee doelpunten in 30% van zijn wedstrijden satisfied City. De keuze: Erling Haaland scoort 2 of meer ambitions (+320)

Aanbevolen spel | Liverpool vs. Manchester Metropolis

Atalanta vs. Sassuolo

Datum: zaterdag 15 oktober | Tijd: 14:45 ET | Bekijk: Paramount+

Er was een tijd, niet zo lang geleden, toen Atalanta de entertainers van de Serie A was. Ze speelden een aantrekkelijke, aanvallende stijl onder Gian Piero Gasperini, waarbij het crew een ​​heleboel doelpunten maakte en ook meer dan hun deel toestond. Het leidde ertoe dat Atalanta de ranglijst in de Serie A beklom en hielp de club veel geld te verdienen doordat ze goedkope, ondergewaardeerde spelers aan grotere golf equipment verkochten voor veel meer dan ze betaalden nadat ze goed hadden gepresteerd in Bergamo. Dingen zijn veranderd.

Atalanta staat dit weekend tweede in de Serie A, maar ze zijn niet meer het leuke workforce dat ze vroeger waren. Sommigen zullen zeggen dat ze saai zijn geworden. Aangezien het scoren in de Serie A dit seizoen in excess of het algemeen is gedaald, is Atalanta het uithangbord. Na een gemiddelde van 2,97 ambitions in wedstrijden van Atalanta vorig seizoen en 3,61 het seizoen ervoor, is dat aantal dit seizoen gedaald tot 2,11. Atalanta heeft niet het aanvallende expertise dat ze ooit hadden en hebben aangepast door pragmatischer te spelen, en het is moeilijk om de resultaten te betwisten. Ze hebben slechts vijf aims toegestaan ​​in hun eerste negen wedstrijden. Ik zie dit weekend niet veel veranderen tegen een ploeg van Sassuolo die zelf niet veel knallers heeft geproduceerd. De keuze: onder 2,5 (+115)

Aanbevolen spel | Atalanta vs. Sassuolo

Weekend Parlay

Deze 7 days rollen we achieved een vierbenige parlay die +207 betaalt.

  • RB Leipzig (-245)
  • Inter (-355)
  • Monaco (-290)
  • Bayern München (-380)

File

Eenheden

competitie spelen

15-13

+4.02

Champions League

+.00

Algemeen 15-13 +4.02

Leave a Comment