Corner Picks: Beste weddenschappen, voetbalvoorspellingen, kansen voor Lecce vs. Juventus, Arsenal vs. Nottingham Forest, meer

Realiseer je je dat het WK around drie weken begint? Ik heb niet. Ik weet niet wat er in mijn hoofd omgaat, maar hoewel ik wist dat het WK in november van dit jaar begon en competities in excess of de hele wereld daardoor zoveel mogelijk wedstrijden in de herfstmaanden propten, ben ik nog steeds overrompeld.

Ik verdwaalde in een wondere wereld van voetbal die elke middag werd gespeeld, en de tijd hield op te bestaan. Maar nu ben ik hier. Misschien zou het beter zijn als ik dat niet was, want het 1-3 optreden van vorige 7 days in de column zou me niet zo erg storen als het is. Alle kansen fulfilled dank aan Caesars Sportsbook.

Lecce vs. Juventus

Datum: zaterdag 29 oktober | Tijd: 12.00 uur ET | Horloge: Paramount+

Ik ben een veelvraat voor straf omdat ik blijf wedden op Juventus, ook al zijn ze een puinhoop. Maar de reden dat ik het blijf doen, is dat ik aan het winnen ben! Het verhaal rond de club op dit instant schetst geen mooi beeld. Maar het feit dat Juventus op de achtste plaats staat in de Serie A en niet verder komt in de Champions League, is een ramp voor Juventus, maar dat betekent niet dat Juventus niet beter is dan de meeste teams waarmee ze thuis te maken hebben.

Maar de markt heeft meer op het grotere verhaal gereageerd dan zou moeten. Er zijn hier wat zorgen omdat Juve thuis beter was, maar de defensieve problemen die dit crew in het begin van het seizoen ten onder gingen, zijn verbeterd. Ze zijn nog steeds een probleem tegen sterkere groups met gevaarlijke aanvallen, maar dat is dit weekend niet het geval tegen Lecce dat dit seizoen slechts negen doelpunten heeft gemaakt (alleen Sampdoria scoorde minder in de Serie A). De keuze: Juventus (-113)

Arsenal vs. Nottingham Forest

Datum: zondag 30 oktober | Tijd: 10.00 uur ET | Bekijk: VS | Livestream: fuboTV (probeer gratis)

Arsenal Overs is dit seizoen een constante bron van geld geweest, maar het totaal voor deze wedstrijd staat op 3,5, en dat is een beetje te hoog. Nottingham scoorde zeven doelpunten in zes thuiswedstrijden, maar slechts één keer in zes wegwedstrijden, waardoor het moeilijk is om erop te vertrouwen dat ze hun deel van de very last dragen. In plaats daarvan wed ik erop dat Arsenal zijn teamtotaal overschrijdt en Forest helemaal uit het proces elimineert.

Arsenal is een veel competenter Nottingham Forest wat betreft thuis/uit splitsen. Ze maken gemiddeld 1,83 doelpunten for each wedstrijd op de weg in de Premier League, maar dat gemiddelde stijgt naar 2,8 doelpunten per wedstrijd thuis. Forest versloeg Liverpool vorige week satisfied 1-, maar kijkend naar de verwachte doelpunten die Liverpool maakte, suggereert het hoeveel geluk Forest experienced om het resultaat te behalen. Je hebt de cijfers niet nodig om je te vertellen of je de wedstrijd hebt gezien. De keuze: Arsenal boven de 2,5 (-110)

Livingston vs. Celtic

Datum: zondag 30 oktober | Tijd: 8 uur ET | Horloge: Paramount+

Je zult me ​​niet betrappen satisfied veel Schotse Premiership in de kolom, maar de waarde van deze wedstrijd, gecombineerd met het gebrek aan waarde elders dit weekend, maakt het deze 7 days een goed idee. Als je niet bekend bent achieved de Scottish Premiership, deze wordt gerund door twee clubs: Celtic en Rangers. Alle anderen bestaan ​​gewoon. De laatste tijd wordt de competitie gedomineerd door Celtic. Terwijl Rangers het won in het seizoen 2020-21, heeft Celtic de competitie 10 van de afgelopen 11 seizoenen gewonnen en lijkt het klaar om de 11 van de 12 te maken.

Celtic heeft 39 plans gescoord in hun 11 competitieduels, 12 meer dan wie dan ook in de competitie. Vorige week versloegen ze Hearts fulfilled 4-3. De 7 days ervoor was het Hibernian 6-1. Celtic heeft net zoveel competitiewedstrijden laten eindigen fulfilled 10 minste zeven doelpunten (drie) als met minder dan drie. De gemiddelde Celtic-wedstrijd ziet 4.36 goals. Livingston was een van de betere verdedigende groups in de competitie, maar dat maakt niet uit tegen Celtic. De keuze: meer dan 2,5 (-150)

Weekend Parlay

De parlay van vorige week was het enige dat goed ging voor ons. Laten we hopen dat het dit weekend meer een kers op de taart is. Het betaalt +142.

  • Bayern München (-410)
  • Inter Milaan (-440)
  • Rennes (-310)
  • Serious Madrid (-500)

File

Eenheden

Competitie spelen

17-19

+.50

Champions League

+.00

Algemeen 17-19 +.50

Leave a Comment