Chelsea vs. Manchester United livestream: Premier League-förutsägelse, hur man tittar online, nyheter, odds

Getty bilder

Medan Cristiano Ronaldos avstängning tar rubrikerna för Manchester United går laget in i ett fantastiskt ögonblick av variety utan att Erik ten Hag behöver den portugisiske anfallaren, och de kommer att se till att hålla det igång mot Chelsea på lördag. Sedan förlusten i Manchester Derby är Purple Devils obesegrade på fem matcher adult men har varit särskilt effektiva mot topp-sex motstånd med fyra segrar och en förlust efter att ha besegrat Tottenham i onsdags.

Det finns arbete som måste göras mot lag som inte spelar i deras händer, adult males Chelsea är den typen av lag som inte kommer att luta sig tillbaka, så United kommer att ha en chans till glädje i besittning. The Blues har ännu inte lidit ett nederlag less than Graham Potter adult males prestationerna har halkat på grund av Reece James skada. Det här är den typen av match där frånvaron av deras stjärnhögerback kommer att skymma i både anfall och försvar mot Jadon Sancho och Antony, men hittills har Potter haft en plan för alla situationer i Chelsea.

Här är våra storylines, hur du kan se matchen och mer:

Hur person tittar och odds

  • Datum: lördagen den 22 oktober | Tid: 12:30 ET
  • Plats: Stamford Bridge – London
  • Tv: NBC | Direktsändning: fuboTV (Prova free of charge)
  • Odds: Chelsea +115 Dra +230 Manchester United +240 (by way of Caesars Sportsbook)

Berättelser

Chelsea: N’Golo Kante har genomgått en operation i hälsenan och kommer att missa fyra månader för Blues eftersom Potter inte verkar ha ett fullt mittfält tillgängligt för honom. Efter sitt tillbakadragande mot Brentford kommer Conor Gallagher att vara ett speltidsbeslut medan Reece James och Wesley Fofana kommer att stå på sidan med sina långvariga skador.

Manchester United: 10 Hag är i en tuff plats med sitt anfall då Anthony Martial missar matchen på grund av en ländryggsskada. Även om han har varit elektrisk när han var tillgänglig för United, har tillgängligheten varit en utmaning för fransmannen. Aaron Wan-Bissaka är tillbaka i träningen adult men kommer inte att vara tillgänglig för matchen, gentlemen med Diogo Dalots prestationer kommer det att bli tufft för Wan-Bissaka att vinna tillbaka startrollen. Harry Maguire kommer också att möta ett despatched konditionstest men kommer inte heller att vara med i den här matchen.

Förutsägelse

Manchester United kommer att fortsätta sin roll mot topp fyra men hemmamat kommer att räcka för Chelsea att rädda en poäng från matchen. Val: Chelsea 1, Manchester United 1

Leave a Comment