Champions League-schema, storylines, allt du behöver veta: Hur man tittar, livestream på Paramount+

Champions League-säsongen 2022-23 på Paramount+ är igång och den går till finalen lördagen den 10 juni från Istanbul. Det är 32 lag som kämpar mot det i gruppspelet, men bara 16 går vidare till knockout-stadiet, som börjar i februari. Genuine Madrid, 14-faldiga vinnare, är de regerande mästarna och en av favoriterna att vinna det igen. Du kan se all motion live på Paramount+ hela säsongen.

Här är vad du ska veta:

Hur male tittar

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad gratis för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Berättelser

1. Det är dags att göra-eller-dö för Barca
Pressen på mäktiga Barcelona. Efter att ha fått bara en poäng från två matcher mot Inter Milan hamnar de i allvarliga trouble. Faktum är att om Inter slår Viktoria Plzen på onsdag i den tidiga matchen, kommer Xavis män att vara borta. De behöver Inter för att tappa poäng och visa upp sig själva och få något från mäktiga Bayern München. Även oavgjort mot Bayern kommer förmodligen inte att räcka för att hålla sig kvar i matchen.

2. Juves UCL-liv står på spel
En annan gigant i Europa som ser på väg ut, Juve har snubblat så många gånger den här säsongen. Det sista exemplet var förlusten i Maccabi Haifa den fjärde matchdagen. Det, i kombination med Benficas kind, innebär att Juve måste slå Benfica för att ha någon chans. Oavgjort kommer de att elimineras. Faktum är att person bara måste vinna för att ha någon chans. Med tanke på att de har 1–3 i gruppspelet och fortfarande måste möta PSG en andra gång, så ser det inte lovande ut.

3. Sugen på en resa till Brooklyn?
Champions League Currently-teamet åker until United states of america för två dagars nöje under Matchday 5 och du är inbjuden att titta på det bästa av det bästa inom fotboll på storskärm. “Vacation spot Brooklyn” är evenemanget för att kolla in alla de bästa UCL-spelen Paramount+ har att erbjuda i en exklusiv visningsfest med en pittoresk bakgrund av New York Town.

Speldag 5 schema

Matchdag 5: Tisdagen den 25 oktober
RB Salzburg mot Chelsea, 12:45 (Paramount+)
Sevilla vs. FC Köpenhamn, 12:45 (Paramount+)
Dinamo Zagreb mot AC Milan, 15.00 (Paramount+)
Celtic vs. Shakhtar Donestk, 15.00 (Paramount+)
RB Leipzig vs. True Madrid, 15.00 (Paramount+)
Borussia Dortmund vs. Manchester Town, 15.00 (Paramount+)
PSG vs. Maccabi Haifa, 15.00 (Paramount+)
Benfica vs. Juventus, 15.00 (Paramount+)

Matchdag 5: Onsdagen den 25 oktober
Club Brugge vs. Porto, 12:45 (Paramount+)
Inter Milan vs. Viktoria Plzen, 12:45 (Paramount+)
Napoli vs. Rangers, 15.00 (Paramount+)
Ajax vs Liverpool, 15.00 (Paramount+)
Tottenham vs. Sporting Lissabon, 15.00 (Paramount+)
Eintracht Frankfurt vs. Olympique Marseille, 15.00 (Paramount+)
Atletico Madrid vs. Bayer Leverkusen, 15.00 (Paramount+)
Barcelona vs Bayern München, 15.00 (Paramount+)

Fånga all action på flera skärmar och se din favorit fotbollstalang från CBS Sports, inklusive Kate Abdo, Micah Richards, Thierry Henry, Jamie Carragher och Peter Schmeichel i en stay-studioshow på plats. Portarna till evenemanget öppnar kl 11:30 ET före UEFA Champions League Right now Pre-Match Clearly show på Paramount+ kl 12:30 ET. Anmälan garanterar inte inträde, så kom tidigt. När fanparken är whole kommer ingången att ske på en-in-en-ut-foundation.

Leave a Comment