Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest live stream info, TV-kanal: Hur man ser Premier League på TV, streama online

Getty bilder

Premier League är tillbaka med mitt i veckan action på tisdag.

Vem spelar

  • Nottingham Forest @ Brighton & Hove Albion
  • Aktuella rekord: Nottingham Forest 1-7-2 Brighton & Hove Albion 4-3-2

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad free of charge för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Vad du ska veta

Nottingham Forest måste stötta upp ett försvar som tillåter 2,3 mål for each match innan matchen på tisdag. De kommer att ge sig ut för andra veckan i rad när de beger sig until The American Specific Community Stadium klockan 14:30 ET. Med tanke på att båda klubbarna gick med förlust i sin senaste match har de båda lite more drive på väg in i den här matchen.

Det hela hängde ingenting until ingenting i halvtid, gentlemen Nottingham Forest var inte riktigt lika med Wolverhampton i andra halvlek när de möttes i lördags. Nottingham Forest föll ett mål less than Wolves och förlorade med 1-.

Samtidigt kom Brighton & Hove Albion till korta mot Brentford i fredags och föll med 2-.

Efter otillfredsställande avslut i sina tidigare matcher är båda lagen borta för hela tre poäng i denna match. Förhoppningsvis kommer lagen att kompensera för långsamma anfall i sina sista matcher och göra några mål den här veckan.

Sugen på ännu mer täckning av världens spel? Lyssna nedan och följ ¡Qué Golazo! En daglig CBS Soccer Podcast där vi tar dig bortom planen och runt om i världen för kommentarer, förhandsvisningar, sammanfattningar och mer.

Hur guy tittar

  • Vem: Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest
  • När: tisdag klockan 14:30 ET
  • Var: American Express Neighborhood Stadium
  • Television: NBC Universo, United states Community
  • On the web streaming: fuboTV (Prova gratis)
  • Caesars Sportsbook odds: Brighton -265 Dra +370 Skog +700

Utvalda spel | Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest

Seriens historia

Det är första gången dessa lag har spelat mot varandra below de senaste fem åren.

Leave a Comment