Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest live stream info, tv-kanaal: Premier League kijken op tv, online streamen

Getty Photos

Dinsdag is de Leading League terug achieved midweekse actie.

Wie speelt er

  • Nottingham Forest @ Brighton & Hove Albion
  • Huidige records: Nottingham Forest 1-7-2 Brighton & Hove Albion 4-3-2

Paramount+ is de enige plek waar je dit seizoen elke minuut van elke UCL-wedstrijd kunt bekijken, naast de Serie A, NWSL, Europa League en meer. Meld u nu aan fulfilled code UEFA22 voor een maand free of charge voor nieuwe gebruikers en mis niets van de actie. Een abonnement geeft je niet alleen toegang tot al het voetbal dat je maar wilt, maar ook tot de NFL op CBS en talloze movies, reveals en originele inhoud.

Wat te weten

Nottingham Forest moet een verdediging versterken die 2,3 doelpunten for every wedstrijd toestaat voor hun wedstrijd op dinsdag. Ze gaan voor de tweede week op rij op pad als ze om 14.30 uur ET naar het American Specific Local community Stadium gaan. Aangezien beide clubs in hun laatste wedstrijd verlies leden, hebben ze allebei een beetje excess motivatie om deze wedstrijd in te gaan.

Bij de rust was het allemaal van niets tot niets, maar Nottingham Forest was niet helemaal de gelijke van Wolverhampton in de tweede helft toen ze elkaar afgelopen zaterdag troffen. Nottingham Forest kwam een ​​doelpunt tekort voor Wolves en verloor met 1-.

Ondertussen kwam Brighton & Hove Albion afgelopen vrijdag tekort tegen Brentford en viel met 2-.

Na onbevredigende finishes in hun vorige wedstrijden, zijn beide teams uitgeschakeld voor de volledige drie punten in deze wedstrijd. Hopelijk maken de groups de langzame overtredingen in hun laatste optredens goed en scoren ze deze 7 days een aantal doelpunten.

Op zoek naar nog meer verslaggeving van het spel van de wereld? Luister hieronder en volg ¡Qué Golazo! Een dagelijkse CBS-voetbalpodcast waar we je buiten het veld en above de hele wereld meenemen voor commentaar, previews, herhalingen en meer.

Hoe te kijken

  • Wie: Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest
  • Wanneer: dinsdag om 14.30 uur ET
  • Waar: Het American Categorical Group Stadium
  • Television: NBC Universo, United states of america Network
  • On the web streaming: fuboTV (Probeer gratis)
  • Caesars Sportsbook-kansen: Brighton -265 Teken +370 Bos +700

Aanbevolen spel | Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest

Seriegeschiedenis

Dit is de eerste keer dat deze groups tegen elkaar spelen in de afgelopen vijf jaar.

Leave a Comment