Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest informații în flux live, canal TV: Cum să vizionezi Premier League la televizor, transmite online

Getty Images

Premier League revine cu acțiune la mijlocul săptămânii marți.

Cine joacă

  • Nottingham Forest @ Brighton & Hove Albion
  • Recorduri curente: Nottingham Forest 1-7-2 Brighton & Hove Albion 4-3-2

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe treatment l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut initial.

Ce să știi

Nottingham Forest trebuie să consolideze o apărare care permite 2,3 goluri pe meci înainte de meciul de marți. Ei vor pleca la drum pentru a doua săptămână consecutivă, în timp ce se îndreaptă către Stadionul Comunitar American Convey la 2:30 pm ET. Având în vedere că ambele cluburi au suferit o înfrângere în ultimul lor meci, ambele au un pic de motivație în plus pentru acest joc.

Totul a fost legat de nimic la pauză, dar Nottingham Forest nu a fost chiar egalul lui Wolverhampton în a doua repriză, când s-au întâlnit sâmbăta trecută. Nottingham Forest a căzut la un gol de Wolves, pierzând cu 1-.

Între timp, Brighton & Hove Albion a fost scurt împotriva lui Brentford vinerea trecută, căzând cu 2-.

După finalizări nesatisfăcătoare în jocurile lor anterioare, ambele echipe sunt eliminate pentru cele trei puncte în acest meci. Sperăm că echipele vor compensa infracțiunile lente în ultimele lor ieșiri și vor marca câteva goluri în această săptămână.

Dorești și mai multă acoperire a jocului din lume? Ascultă mai jos și urmărește ¡Qué Golazo! Un podcast zilnic CBS Soccer în care vă ducem dincolo de teren și în jurul globului pentru comentarii, previzualizări, recapitulări și multe altele.

Cum să vizionezi

  • Cine: Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest
  • Când: marți la 2:30 pm ET
  • Unde: Stadionul comunitar American Specific
  • Television: NBC Universo, United states Network
  • Streaming on-line: fuboTV (Încercați gratuit)
  • Cote Caesars Sportsbook: Brighton -265 Remiză +370 Pădure +700

Joc recomandat | Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest

Istoria seriei

Este prima dată când aceste echipe s-au jucat între ele în ultimii cinci ani.

Leave a Comment