Brentford vs. Wolverhampton: Hoe te kijken, plannen, livestream-info, speeltijd, tv-kanaal

Getty Photos

De Leading League komt zaterdag weer in actie.

Wie speelt er

  • Wolverhampton @ Brentford
  • Huidige records: Wolverhampton 2-7-3 Brentford 3-4-5

Vink het aanmeldvak aan om te bevestigen dat u zich wilt abonneren.

Wat te weten

Deze zaterdag hoopt Brentford de gaten te dichten in een verdediging die een gemiddelde van 1,75 doelpunten for each wedstrijd toestond. Zij en Wolverhampton ontmoeten elkaar zaterdag om 10.00 uur ET voor hun eerste etappe van het seizoen in het Gtech Local community Stadium. De groups splitsten hun matchups vorig jaar, waarbij Brentford de eerste 2- op de weg won en Wolverhampton de tweede fulfilled 2-1 won.

Brentford moet pijn lijden na een verwoestende 4- nederlaag tegen Aston Villa op zondag. De zaken waren zo goed als geregeld bij de helft, want Brentford stond al 3 tot niets achter.

Ondertussen waren Wolves zondag de onwillige ontvangers van een onaangename 4–stoot in de buik tegen Leicester City.

Na onbevredigende finishes in hun vorige wedstrijden, zijn beide groups uitgeschakeld voor de volledige drie punten in deze wedstrijd. Hopelijk maken de teams de langzame overtredingen in hun laatste optredens goed en scoren ze deze 7 days een aantal doelpunten.

Paramount+ is de enige plek om dit seizoen elke minuut van elke UCL-wedstrijd te bekijken, naast Serie A, NWSL, Europa League en meer. Meld u nu aan met code UEFA22 voor een maand gratis voor nieuwe gebruikers en mis niets van de actie. Een abonnement geeft je niet alleen toegang tot al het voetbal dat je maar wilt, maar ook tot de NFL op CBS en talloze films, exhibits en originele inhoud.

Hoe te kijken

  • Wie: Brentford vs. Wolverhampton
  • Wanneer: zaterdag om 10 uur ET
  • Waar: Gtech Community Stadium
  • Television set: Peacock
  • Caesars Sportsbook-kansen: Brentford +116 Teken +235 Wolven +235

Aanbevolen spel | Brentford vs. Wolverhampton

CBS Athletics heeft een gloednieuwe dagelijkse voetbalpodcast, die alles bevat wat je moet weten above het prachtige spel. Zorg ervoor dat je Home of Champions een comply with-up geeft voor berichtgeving over de grootste game titles, verhalen, transfernieuws satisfied Fabrizio Romano en al het andere dat gaande is in ‘s werelds populairste activity.

Seriegeschiedenis

Brentford en Wolverhampton hebben beide één overwinning behaald in hun laatste twee wedstrijden.

  • 22 januari 2022 – Wolverhampton 2 vs. Brentford 1
  • 18 sep. 2021 – Brentford 2 vs. Wolverhampton

Leave a Comment