Brentford vs. Wolverhampton: Cum să vizionezi, să programezi, informații despre fluxul live, ora jocului, canalul TV

Getty Photographs

Premier League revine în acțiune sâmbătă.

Cine joacă

  • Wolverhampton @ Brentford
  • Recorduri curente: Wolverhampton 2-7-3 Brentford 3-4-5

Vă rugăm să bifați caseta de înscriere pentru a confirma că doriți să vă abonați.

Ce să știi

Sâmbăta aceasta, Brentford speră să repare găurile într-o apărare care a permis o medie de 1,75 goluri pe meci. Ei și Wolverhampton se întâlnesc pentru prima etapă a sezonului, la ora 10:00 ET, sâmbătă, la Gtech Neighborhood Stadium. Echipele și-au împărțit meciurile de anul trecut, Brentford câștigând primul cu 2- pe deplasare, iar Wolverhampton luând al doilea cu 2-1.

Brentford trebuie să fie rănit după o înfrângere devastatoare cu 4- în mâinile lui Aston Villa duminică. Lucrurile s-au rezolvat aproape de repriză, deoarece Brentford era deja în jos cu 3 la nimic.

Între timp, Wolves s-au trezit primitorii reticenți ai unui pumn neplăcut de 4- în intestin împotriva lui Leicester Town duminică.

După finalizări nesatisfăcătoare în jocurile lor anterioare, ambele echipe sunt eliminate pentru cele trei puncte în acest meci. Sperăm că echipele vor compensa infracțiunile lente în ultimele lor ieșiri și vor marca câteva goluri în această săptămână.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe treatment l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut unique.

Cum să vizionezi

  • Cine: Brentford vs. Wolverhampton
  • Când: sâmbătă la 10 am ET
  • Unde: Stadionul comunitar Gtech
  • TELEVIZOR: Peacock
  • Cote Caesars Sportsbook: Brentford +116 Remiză +235 Lupii +235

Joc recomandat | Brentford vs Wolverhampton

CBS Athletics are un nou podcast zilnic de fotbal, care acoperă tot ce trebuie să știi despre frumosul joc. Asigurați-vă că ați urmărit Household of Champions pentru acoperirea celor mai mari jocuri, povești, știri despre transferuri cu Fabrizio Romano și tot ce se întâmplă în cel mai preferred activity din lume.

Istoria seriei

Brentford și Wolverhampton au ambele o victorie în ultimele două jocuri.

  • 22 ianuarie 2022 – Wolverhampton 2 vs. Brentford 1
  • 18 septembrie 2021 – Brentford 2 vs. Wolverhampton

Leave a Comment