Bayern München vs Inter Milan odds, val, hur man tittar, streamar: 1 november 2022 UEFA Champions League förutsägelser

Två av topplagen som tävlar i UEFA Champions Leagues gruppspel 2022 kommer att mötas för en sista gång när Bayern München tar emot Inter Milan på tisdag den Paramount+. Bayern håller på att slå rekord i Champions League-spelet, efter att ha vunnit 33 raka gruppspelsmatcher less than de senaste intercourse åren, inklusive ett rekord på 5– i årets turnering. Hemmalaget besegrade Inter Milan med 2- den 7 september, vilket gav det italienska laget sin enda förlust i Champions League hittills. Du kan se vad som händer när du streamar matchen nu på Paramount+, som du kan prova gratis i 30 dagar med koden UEFA22.

Avspark från Allianz Arena i München är satt until 16:00 ET. De senaste oddsen Bayern München vs Inter Milan från Caesars Sportsbook listar Bayern som -245 favoriter på 90-minuterspengarlinjen, med Inter som +575 underdogs. Oavgjort kostar +390, och över/below för mål är 3,5. Tisdagens match sänds reside Paramount+ med deras måste-ha Quality-plan.

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UEFA Champions League-match den här säsongen. Från och med nu until 17 november, registrera dig med kampanjkoden UEFA22 för att få 30 free of charge dagar Paramount+. Ett abonnemang ger dig också tillgång until annat sportinnehåll, inklusive UEFA Europa League, italienska Serie A, NWSL, NFL på CBS, och otaliga filmer och program. Få 30 free of charge dagar när du registrerar dig här och använder kampanjkoden UEFA22.

Hur man ser Inter Milan vs Bayern München

  • Bayern München vs Inter Milan datum: tisdag 1 november
  • Bayern München vs Inter Milan tid: 16:00 ET
  • Bayern München vs Inter Milan livestream: Paramount+ (få 30 dagar gratis med koden UEFA22)

UEFA Champions League väljer Inter Milan mot Bayern München

Innan du ställer in tisdagens match måste du se UEFA Champions League-valen från den fulländade fotbollsinsidern Jon Eimer. Eimer, allmänt känd som “Buckets”, är en spelar med hög volym som har stor kunskap om ligor och spelare över hela världen. Sedan han kom till SportsLine har han bevakat engelska Premier League, Serie A, FA-cupen och mycket mer. Han har 260-249-7 totalt på sina fotbollsval 2022, inklusive en häpnadsväckande 43-22-1 på engelska Premier League-förutsägelser för en vinst på nästan $1 800 för $100-spelare.

För Bayern München vs Inter Milan väljer Eimer Bayern på spellinjen och över 2,5 mål som ska göras för en utbetalning på -130. Experten noterar att även om båda lagen redan har fått sina biljetter till nästa omgång av Champions League 2022, kommer de att se ut att sluta på en hög ton.

Som sagt, Eimer tror också att Bayern kommer att ha en större satsning i tisdagens match. Inter klättrar sakta uppför Serie A-tabellen och har vunnit fyra raka inhemska matcher. Simone Inzaghi kan till och med rulla ut en annan laguppställning så hans stora kanoner är väl utvilade för att möta Juventus nästa söndag.

“Efter att redan ha hittat en plats bland de två bästa i sin grupp och en plats i knockout-stadiet, var Inter Milan tvungna att övervinna en kraftfull Barcelona-trupp som de flesta trodde att de inte hade någon chans mot,” sa Eimer until SportsLine. “De kan nu flytta sitt fokus till att komma ikapp i Serie A och vila spel för Knockout-stadiet, och även om de fortfarande kommer att försöka, kommer deras fokus inte att vara lika stort på den här matchen som Bayerns kommer att vara.”

Hur gentleman tittar, dwell stream UEFA Champions League på Paramount+

Nu när du vet vad du ska välja, gör dig redo att titta på UEFA Champions League. Besök Paramount+ nu för att se action i UEFA Champions League, dina lokala CBS-sportevenemang reside, några av världens bästa fotbollsmatcher och mycket mer. Skaffa sig Paramount+ free of charge i 30 dagar med kampanjkoden UEFA22.

Leave a Comment