Bayern München vs Inter Milan livestream: Champions League-förutsägelse, TV-kanal, hur man tittar online, odds

Getty bilder

Bayern München och Inter Milan möter varandra på tisdag och båda sidor har redan kvalificerat sig för UEFA Champions Leagues åttondelsfinal. Nerazzurri lyckades kvalificera sig efter att ha besegrat Viktoria Plzen förra veckan på San Siro, medan det tyska laget vann borta mot FC Barcelona och degraderade. dem till UEFA Europa League. Bayern vann fem matcher av fem och kommer att sluta i toppen av gruppen, medan Inter Milan vann tre matcher, oavgjort en mot FC Barcelona på Camp Nou och förlorade endast den första mot Bayern på San Siro. Här är vad du behöver veta:

Vänligen markera choose-in-rutan för att bekräfta att du vill prenumerera.

Hur person tittar och odds

  • Datum: tisdag 1 november | Tid: 15.00 ET
  • Plats: Allianz Arena — München
  • Television och livestream: Paramount+
  • Odds: Bayern München -250 Oavgjort +295 Inter Milan +575 (by using Caesars Sportsbook)

CBS Sports har en helt ny daglig fotbollspodcast som täcker allt du behöver veta om det vackra spelet. Se until att följa Property of Champions för täckning av de största spelen, berättelser, transfernyheter med Fabrizio Romano och allt annat som händer i världens mest populära sport.

Lagnyheter

Bayern München: Den franske backen Lucas Hernández var tillbaka på lagetsträningen på måndagsmorgonen guys det är osannolikt att han kommer att kallas until matchen mot Inter Milan. Å andra sidan har Manuel Neuer genomfört målvaktsspecifik träning för första gången sedan sin skada enligt BILD. Hans program kvarstår att spela ett par Bundesliga-matcher innan VM som börjar nästa månad i Qatar.

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad gratis för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Inter Milan: På måndagen bekräftade Inter Milan att Romelu Lukaku var skadad igen och kommer att missa UEFA Champions Leagues match mot Bayern München. Den belgiske anfallaren har drabbats av en lårsträckning efter att han känt muskelsmärtor under söndagens träningspass. Inter Milan spelar på söndagen Derby d’Italia mot Juventus på Allianz Stadium i Turin, och det är extremt osannolikt att Lukaku kommer att vara i kind i tid. Han bör dock vara helt tillbaka i tid innan VM 2022 börjar.

Förutsägelse

Med tanke på att båda lagen redan har nått sitt mål borde det bli en ganska rolig match och Bayern förväntas vinna. Val: Bayern München 2, Inter Milan 1.

Leave a Comment