Barcelona vs. Villarreal voorspelling, kansen: 2022 La Liga picks, beste weddenschappen voor 20 oktober van bewezen voetbalexpert

Barcelona zal proberen een moeilijk rivaliteitsverlies achter zich te laten wanneer ze donderdag Villarreal ontvangen in een Spaanse La Liga-wedstrijd in Camp Nou. Barca (7-1-1) verloor zondag met 3-1 van Real Madrid in El Clasico in het Bernabéu, maar ze weten dat ze een kans krijgen om iets terug te doen in Camp Nou en dat ze gewoon moeten blijven winnen. La Blaugrana viel drie punten achter op de regerend kampioen in de rangschikking van La Liga, maar heeft plannen om daar aan het einde te staan. Daarvoor moeten ze langs teams als Villarreal (4-3-2), die maandag als zevende op de ranglijst staan ​​na een 2–zege op Osasuna. De Yellow Submarine was het beste verdedigende team van de competitie, maar Barcelona is ook in dat gesprek, dus het kan een krappe worden. Barcelona domineerde de reeks, maar de groups splitsten hun twee ontmoetingen vorig seizoen, waarbij het wegteam elke keer gained.

De aftrap in Barcelona, ​​Spanje is gepland om 15.00 uur ET. Caesars Sportsbook vermeldt Barcelona als de -215 favorieten (risico $ 215 om $ 100 te winnen) in de laatste kansen van Barcelona vs. Villarreal. Villarreal zijn de +525 underdogs, een gelijkspel is geprijsd op +350 en de about/below voor het totale aantal gescoorde doelpunten is vastgesteld op 2,5. Voordat je een keuze maakt tussen Villarreal vs. Barcelona of voorspellingen uit de Spaanse La Liga, moet je kijken wat de bewezen SportsLine-voetbalinsider Martin Environmentally friendly te zeggen heeft.

Na een aantal jaren in de sportweddenschappen te hebben gewerkt, werd Environmentally friendly een professionele sportschrijver en handicapper en heeft hij het spel wereldwijd gecoverd. Sindsdien zijn zijn Europese voetbalkeuzes verbluffend nauwkeurig. Environmentally friendly heeft sinds het seizoen 2017-18 bijna $ 33.000 gegenereerd voor $ 100 gokkers, en hij staat 6-5 (+1,96 eenheden) op zijn La Liga-keuzes in 2022. Hij heeft de vinger aan de pols van het spel in excess of de hele wereld.

Nu heeft Environmentally friendly de match-up tussen Barcelona en Villarreal vanuit elke hoek afgebroken en zijn keuzes en La Liga-voorspellingen vastgelegd. Je kunt nu naar SportsLine gaan om de keuzes van Eco-friendly te zien. Dit zijn de goklijnen en tendencies voor Villarreal vs. Barcelona:

  • Barcelona vs. Villarreal spread: Barcelona -1,5 (+120)
  • Barcelona vs. Villarreal meer/minder: 2,5 doelpunten
  • Geldlijn Barcelona vs. Villarreal: Barcelona -215, Villarreal +525, Attract +350
  • BAR: Ze staan ​​1–2 in hun laatste drie donderdagwedstrijden
  • VIL: Ze hebben gefaald in vier rechte wegwedstrijden
  • Keuzes van Barcelona vs. Villarreal: bekijk hier de keuzes

Waarom je terug zou moeten naar Barcelona

La Blaugrana is 19-6-1 in de afgelopen 26 ontmoetingen fulfilled Villarreal, en ze hebben hier verschillende voordelen naast hun toptalent. Ze zullen ook meer uitgerust zijn, veel meer diepgang hebben en de lovers aan hun zijde hebben. Ze hebben hun thuistegenstanders in drie wedstrijden fulfilled 8- verslagen (2-1-) en zullen er op uit zijn om een ​​statement te maken na hun eerste verlies. Robert Lewandowski heeft negen doelpunten gemaakt in de competitie in negen wedstrijden en het middenveld van Barcelona zal de bal onder controle hebben. Kapitein Sergio Busquets zal een aanval leiden die moet prikken en prikken totdat hij een zwak punt vindt in de stevige achterlijn van Villarreal.

Ousmane Dembele (twee targets, twee helps) en Raphinha (twee targets) zijn ook elite-spelmakers, en de 19-jarige Ansu Fati (twee plans, drie assists) kan een bedreiging vormen vanaf de financial institution. Barcelona leidde La Liga met 65% in balbezit en ze hielden de bal 70% van de laatste ontmoeting vast, terwijl ze in totaal vier schoten toestonden. Ze hebben de meeste schoten (163) en pogingen op doel (57) in de competitie, terwijl ze slechts 73 pogingen (minste) en 23 op het net (op één na minste) toestaan. Hun achterlijn zou zelfs beter kunnen zijn dan die van Villarreal, aangezien er slechts één doelpunt was toegestaan ​​in het verlies van zondag voor de kampioenen.

Waarom je Villarreal zou moeten steunen

De Yellow Submarine kan vertrouwen op hun 2–overwinning in Camp Nou om vorig seizoen af ​​te sluiten. Ze behaalden maandag ook een sterke overwinning tegen Osasuna, waarin Arnaut Danjuma zijn eerste twee doelpunten van het seizoen maakte. Vorig seizoen leidde hij het team met 10 en Villarreal zal hem zoeken voor tegenaanvallen tegen een Barça-defensie die zondag kwetsbaar was. Giovani Lo Celso is ook een capabele afmaker vooraan en heeft tot nu toe één doel. Villarreal scoorde 12 doelpunten in hun negen wedstrijden en hun in addition-9 verschil is het vierde beste cijfer in La Liga.

Ze krijgen veel kansen om te scoren en geven er niet veel weg. Villarreal staat op de vijfde plaats in de competitie in schoten (120), en ze hebben 40 van die pogingen op doel gezet, de derde meest in de competitie. De sleutel tot het succes van het staff is duidelijk de verdediging geweest. Slechts drie groups hebben minder dan hun 29 schoten op doel toegestaan, aangezien tegenstanders het minder dan 30% van de tijd op body zetten. Doelman Geronimo Rulli zuigt alles op wat in zijn buurt komt. Hij staat zesde in reddingen (26) en leidt de competitie satisfied een reddingspercentage van 89,7 en een plus-3,1 in verwachte doelpunten na een schot.

Hoe je La Liga en Barcelona vs. Villarreal kiest

Eco-friendly heeft de wedstrijd Barcelona vs. Villarreal van alle kanten afgebroken en hij leunt onder op het doelpuntentotaal. Hij biedt ook twee zelfverzekerde beste weddenschappen en heeft een volledig overzicht van de wedstrijd. Hij deelt hier alleen zijn La Liga-keuzes.

Dus, wie wint Villarreal vs. Barcelona in de Spaanse La Liga-wedstrijd van donderdag? En waar ligt alle inzetwaarde? Bezoek SportsLine nu om de beste weddenschappen voor Barcelona vs. Villarreal te zien, allemaal van de Europese voetbalexpert die de afgelopen vier seizoenen bijna $ 33.000 heeft gegenereerd voor $ 100 gokkers, en kom erachter.

Leave a Comment