Barcelona vs. Villarreal livestream: La Liga spelprognos, hur man tittar online, tid, nyheter, odds

Getty bilder

Efter att ha drabbats av ett bakslag mot Genuine Madrid, kommer Xavi att ha Barcelona redo att visa att det var en gupp på vägen och inte starten på att La Liga-titeln glider iväg när de möter Villarreal på torsdag. Den gula ubåten har kämpat mot topplagen som de har mött hittills i ligaspelet, så en seger över Barcelona skulle vara ett stort språngbräda.

Att göra mål har varit ett problem för Villarreal med bara 12 mål på nio matcher, guys Unai Emerys lag har tillåtit minst mål i ligaspelet med bara tre. Geronimo Rulli kommer att behöva klara uppgiften att stoppa Robert Lewandowski eftersom Barcelona kan få svårt att göra mål i den här matchen, guys deras kreativitet kan vägleda dem till seger.

Här är våra storylines, hur du kan se matchen och mer:

Hur man tittar och odds

  • Datum: torsdagen den 20 okt | Tid: 15.00 ET
  • Plats: Spotify Camp Nou — Barcelona
  • Tv: ESPN Deporterar | Direktsändning: ESPN+
  • Odds: Barcelona -200 Dra +250 Villarreal +500 (by way of Caesars Sportsbook)

Berättelser

Barcelona: Medan Barcelona fick en liten skadeuppgång inför Genuine Madrid, är Xavis skadelista fortfarande ganska lång. Andres Christensen kommer fortfarande inte att vara tillbaka från sin stukade fotled medan Hector Bellerin och Memphis Depays inkludering också kommer att vara osäker. Ronald Araujo är en långtidsfrånvaro som troligen kommer att se Sergi Roberto fortsätta på högerbacken även om Villarreal inte kan utnyttja sina defensiva svagheter på samma sätt som True Madrid gjorde. Gavi kommer sannolikt också att återvända till startuppställningen i stället för Frenkie de Jong.

Villarreal: Om nyckelspelare saknas kommer Villarreal att behöva visa att de kan bromsa Barcelona. Gerard Morenos inkludering är tveksam då forwarden kämpar med en hälsenaskada medan Juan Foyth också sannolikt kommer att missa matchen med en knäskada. Francis Coquelin avrundar de otillgängliga spelarna eftersom hans vadskada kommer att hålla honom borta until november.

Förutsägelse

Det kommer att bli en jämn match males poängproblemen för den gula ubåten kommer att visa sig vara skillnaden eftersom Barcelona gör tillräckligt för att komma tillbaka på vinnarspåret. Val: Barcelona 2, Villarreal

Leave a Comment