Barcelona vs Villarreal förutsägelse, odds: 2022 val i La Liga, bästa spel för 20 oktober från beprövad fotbollsexpert

Barcelona ska försöka lägga en svår rivalitetförlust bakom sig när de tar emot Villarreal i en spansk La Liga-match på torsdag på Camp Nou. Barca (7-1-1) förlorade med 3-1 mot Serious Madrid i El Clasico på söndagen på Bernabeu, gentlemen de vet att de kommer att ha en chans att återvända till Camp Nou och behöver bara fortsätta vinna. La Blaugrana föll tre poäng efter de regerande mästarna i La Ligas tabell adult males har style and design på att vara där på slutet. För att göra det behöver de ta sig förbi lag som Villarreal (4-3-2), som ligger sjua i tabellen efter en 2–seger mot Osasuna i måndags. Den gula ubåten har varit ligans bästa defensiva lag, adult men Barcelona är också med i det samtalet, så det kan bli en tight sådan. Barcelona har dominerat serien, guys lagen delade upp sina två möten förra säsongen, där väglaget vann varje gång.

Kickoff i Barcelona, ​​Spanien är planerad until 15:00 ET. Caesars Sportsbook listar Barcelona som -215 favoriter (chance $215 för att vinna $100) i sina senaste Barcelona vs Villarreal odds. Villarreal är +525 underdogs, oavgjort kostar +350 och över/below för totalt gjorda mål är satt till 2,5. Innan du låser in några val av Villarreal vs. Barcelona eller spanska La Liga-förutsägelser, se until att du kollar in vad beprövad SportsLine-fotbollsinsider Martin Green har att säga.

Efter att ha arbetat i sportspelbranschen i flera år blev Green en professionell sportskribent och handikappare och har täckt spelet över hela världen. Sedan dess har hans europeiska fotbollsval varit förbluffande exakta. Environmentally friendly har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna sedan säsongen 2017-18, och han är 6-5 (+1,96 enheter) på sina La Liga-val 2022. Han har fingret på pulsen i spelet över hela världen.

Nu har Green brutit ner matchen mellan Barcelona och Villarreal från alla håll och bara låst in sina val och La Liga-förutsägelser. Du kan gå till SportsLine nu för att se Greens val. Här är vadslagningslinjerna och trenderna för Villarreal vs. Barcelona:

  • Barcelona vs Villarreal spridning: Barcelona -1,5 (+120)
  • Barcelona mot Villarreal över/below: 2,5 mål
  • Barcelona vs. Villarreal pengalinje: Barcelona -215, Villarreal +525, oavgjort +350
  • BAR: De har 1–2 i sina tre senaste torsdagsmatcher
  • VIL: De har misslyckats med att göra mål i fyra raka matcher
  • Barcelona vs Villarreal val: Se val här

Varför du bör backa Barcelona

La Blaugrana har 19-6-1 below de senaste 26 mötena med Villarreal, och de har flera fördelar här utöver sin topptalang. De kommer också att vara mer utvilade, ha mycket överlägset djup och kommer att ha fansen på sin sida. De har överträffat sina hemmamotståndare med 8- på tre matcher (2-1-) och kommer att göra ett uttalande efter sin första förlust. Robert Lewandowski har nio mål i ligan på nio matcher, och Barcelonas mittfält kommer att kontrollera bollen. Kapten Sergio Busquets kommer att leda ett anfall som bör peta och driva tills den hittar en svaghet i Villarreals starka backlinje.

Ousmane Dembele (två mål, två assist) och Raphinha (två mål) är också elitspelare, och 19-åriga Ansu Fati (två mål, tre support) kan vara ett incredibly hot från bänken. Barcelona leder La Liga i besittning med 65 %, och de höll bollen i 70 % av det senaste mötet samtidigt som de tillät fyra skott totalt. De har flest skott (163) och målförsök (57) i ligan samtidigt som de bara tillåter 73 försök (lägst) och 23 på nätet (näst minst). Deras backlinje kan vara ännu bättre än Villarreals, eftersom det bara hade tillåtit ett mål in i söndagens förlust mot mästarna.

Varför du borde backa Villarreal

Den gula ubåten kan lita på förtroendet från sin 2–seger på Camp Nou för att stänga förra säsongen. De kom också efter en stark seger mot Osasuna i måndags som fick Arnaut Danjuma att göra sina första två mål för säsongen. Han ledde laget med 10 förra säsongen, och Villarreal kommer att leta efter honom för kontringar mot ett Barca-försvar som visade sårbarhet i söndags. Giovani Lo Celso är också en kapabel avslutare framtill och har ett mål hittills. Villarreal har gjort 12 mål på sina nio matcher, och deras in addition-9-skillnad är den fjärde bästa poängen i La Liga.

De får många chanser att göra mål och ger inte upp många. Villarreal ligger på femte plats i ligan i skott (120), och de har satt 40 av dessa försök på mål, tredje flest i ligan. Nyckeln until lagets framgång har helt klart varit försvaret. Endast tre lag har tillåtit färre än sina 29 skott på mål, eftersom motståndare sätter det på ram mindre än 30 % av gångerna. Målvakten Geronimo Rulli har dammsugit upp allt som kommer nära honom. Han är sjätte i räddningar (26) och leder ligan med en räddningsprocent på 89,7 och ett in addition-3,1 i förväntade mål efter skott.

Hur guy gör val i La Liga och Barcelona vs. Villarreal

Inexperienced har brutit ner matchen mellan Barcelona och Villarreal från alla håll, och han lutar sig less than på målsumman. Han ger också två säkra bästa insatser och har en fullständig uppdelning av matchen. Han delar bara med sig av sina val i La Liga här.

Så, vem vinner Villarreal mot Barcelona i torsdagens spanska La Liga-match? Och var ligger allt spelvärde? Besök SportsLine nu för att se de bästa vaden för Barcelona vs. Villarreal, allt från den europeiska fotbollsexperten som har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna beneath de senaste fyra säsongerna, och ta reda på det.

Leave a Comment