Arsenal vs. PSV Eindhoven odds, val, hur man tittar, stream: 20 oktober 2022 UEFA Europa League-förutsägelser

Två av de mest spännande lagen som tävlar i UEFA Europa League 2022 möts när Arsenal FC tar emot PSV Eindhoven på torsdag den Paramount+. Arsenal har varit ostoppbara i ligaspel och internationellt, och har vunnit sina fyra senaste Leading League-matcher för att ligga i toppen av ligatabellen och alla tre av deras Europa League 2022-matcher hittills. De har en tuff uppgift framför sig mot PSV, som har vunnit fyra av sina fem senaste Eredivisie-matcher och inte förlorat en Europa League-match ännu. Du kan fånga all motion när du streamar matchen stay på Paramount+, som du kan få gratis i en månad med kampanjkoden UEFA22.

Kickoff från Emirates Stadium i London är satt till 13:00 ET på torsdag. De senaste oddsen Arsenal vs. PSV Eindhoven på Caesars Sportsbook listar Arsenal som favoriten -205 på 90-minuterspengarlinjen, med PSV som +475 underdog. Oavgjort prissätts till +330 och över-underneath för mål är 3,5. Torsdagens match sänds live Paramount+ med deras måste-ha Quality-program.

Paramount+ har nu medlemsnivåer så att du kan se de hetaste fotbollsmatcherna världen över och mycket mer. Premiumplanen är $9,99 for each månad och du kan se din lokala CBS-liveström, inklusive massor av sporter som Champions League, italienska Serie A, collegekorgar och PGA Tour, utan annonser, på begäran och möjligheten att ladda ner avsnitt för offlinevisning. Se dessutom den efterlängtade serien Halo, Picard, 1883 och mer. Du kan nu få en månad gratis med kampanjkoden UEFA22, så registrera dig nu här.

Hur guy ser PSV Eindhoven vs Arsenal

  • Arsenal mot PSV Eindhoven datum: torsdagen den 20 oktober
  • Arsenal vs. PSV Eindhoven tid: 13:00 ET
  • Arsenal vs. PSV Eindhoven streaming: Paramount+

UEFA Europa League väljer PSV Eindhoven mot Arsenal

Innan du lyssnar på torsdagens match måste du se Arsenal vs. PSV Eindhoven-valen från SportsLines fotbollsinsider Jon Eimer. Eimer är en spelar med hög volym som har stor kunskap om ligor och spelare över hela världen. Sedan han kom till SportsLine har han bevakat engelska Premier League, Serie A, FA-cupen och mycket mer. Han har 243-225-7 totalt sett på sina fotbollsval 2022, inklusive en häpnadsväckande 39-21-1 på Premier League-förutsägelser för en vinst på mer än $1 400 för $100-spelare.

För Arsenal vs. PSV Eindhoven plockar Eimer över 1,5 mål för en utbetalning på -115. Experten vet att båda dessa lag är fulla av eldkraft och kommer att utmana varandra för att hitta baksidan av nätet, vilket gör detta till en avgörande match då båda sidor slåss om ensam kontroll över Grupp A.

Eimer påpekar också att även om Mikel Artetas herrar har hållit nollan i tre av sina fyra senaste matcher över hela tävlingen, kommer det inte att vara en så lätt bedrift mot detta PSV-lag.

“Arsenal börjar känna trängseln av så många olika tävlingar på en gång, och spelartrötthet och skador sätter in tidigt på säsongen”, sa Eimer until SportsLine. “Med laget fortfarande i kind och fullt av målhot i Jesus och Saka, kommer Arsenal att försöka slutföra sin plats i toppen av gruppen här och se efter att fortsätta sin rad på 27 matcher utan oavgjort.”

Hur male tittar, livestream UEL på Paramount+

Nu när du vet vad du ska välja, gör dig redo att se Europa League. Besök Paramount+ nu för att se UEFA Europa League, dina lokala CBS-sportevenemang reside, några av världens andra toppfotbollsmatcher och mycket mer. Använd kampanjkoden UEFA22 för att få en månad gratis.

Leave a Comment