Arsenal vs. PSV Eindhoven odds, picks, how to watch, stream: 20 oktober 2022 UEFA Europa League voorspellingen

Twee van de meest opwindende groups die strijden in de UEFA Europa League 2022 ontmoeten elkaar op donderdag wanneer Arsenal FC PSV Eindhoven ontvangt Paramount+. Arsenal is niet te stoppen in de competitie en internationaal, doorway hun laatste vier Leading League-wedstrijden te winnen om bovenaan de ranglijst te staan ​​en alle drie hun Europa League 2022-wedstrijden tot nu toe. Ze hebben een zware taak voor de boeg tegen PSV, dat vier van hun laatste vijf Eredivisie-duels received en nog geen Europa League-wedstrijd verloor. Je kunt alle actie zien wanneer je de wedstrijd dwell streamt op Paramount+, die je een maand gratis kunt krijgen achieved de promotiecode UEFA22.

De aftrap van het Emirates Stadium in Londen is donderdag om 13.00 uur ET. De laatste kansen Arsenal vs. PSV Eindhoven bij Caesars Sportsbook noemen Arsenal de -205 favoriet op de geldlijn van 90 minuten, met PSV als de +475 underdog. Een gelijkspel kost +330 en de about-underneath voor doelpunten is 3,5. De wedstrijd van donderdag wordt live gestreamd op Paramount+ met hun onmisbare High quality-abonnement.

Paramount+ heeft nu lidmaatschapsniveaus, zodat je de populairste voetbalmatchups wereldwijd kunt bekijken en nog veel meer. Het Premium-abonnement is $ 9,99 for every maand en je kunt je lokale CBS-livestream bekijken, inclusief tal van sporten zoals Champions League, Italiaanse Serie A, school-hoepels en de PGA Tour, zonder advertenties, on need en de mogelijkheid om afleveringen te downloaden voor offline bekijken. Bekijk bovendien de langverwachte sequence Halo, Picard, 1883 en meer. Je kunt nu een maand free of charge krijgen fulfilled de promotiecode UEFA22, dus meld je nu hier aan.

Hoe PSV Eindhoven vs. Arsenal te kijken

  • Datum Arsenal vs. PSV Eindhoven: donderdag 20 okt
  • Arsenal vs. PSV Eindhoven tijd: 13.00 uur ET
  • Arsenal vs. PSV Eindhoven streaming: Paramount+

UEFA Europa League-keuzes voor PSV Eindhoven vs. Arsenal

Voordat je je afstemt op de wedstrijd van donderdag, moet je de Arsenal vs. PSV Eindhoven-keuzes van SportsLine’s voetbal-insider Jon Eimer zien. Eimer is een gokker fulfilled een groot volume die een enorme kennis heeft van competities en spelers about de hele wereld. Sinds hij bij SportsLine kwam, heeft hij de Engelse Premier League, Serie A, de FA Cup en nog veel meer gedekt. Hij staat in het algemeen 243-225-7 op zijn voetbalkeuzes in 2022, inclusief een verbazingwekkende 39-21-1 op Premier League-voorspellingen voor een winst van meer dan $ 1.400 voor gokkers van $ 100.

Voor Arsenal vs. PSV Eindhoven kiest Eimer meer dan 1,5 doelpunten voor een uitbetaling van -115. De qualified weet dat beide teams vol vuurkracht zitten en elkaar zullen uitdagen om de achterkant van het web te vinden, waardoor dit een cruciale wedstrijd wordt aangezien beide partijen strijden om de volledige controle about Groep A.

Eimer wijst er ook op dat, hoewel de mannen van Mikel Arteta in drie van hun laatste vier wedstrijden in alle competities de nul hebben gehouden, dat niet zo’n gemakkelijke prestatie zal zijn tegen deze PSV-selectie.

“Arsenal begint de congestie van zoveel verschillende competities tegelijk te voelen, en de vermoeidheid en blessures van spelers treden vroeg in het seizoen op”, vertelde Eimer aan SportsLine. “Fulfilled de ploeg die nog steeds in vorm is en vol doelpuntenbedreigingen in Jesus en Saka, zal Arsenal ernaar streven om hun plek aan de top van de groep hier af te ronden en hun reeks van 27 wedstrijden zonder gelijkspel voort te zetten.”

Hoe te kijken, live stream UEL aan Paramount+

Nu je weet wat je moet kiezen, kun je je voorbereiden op de Europa League. Op bezoek komen Paramount+ nu om de UEFA Europa League, uw dwell lokale CBS-sportevenementen, enkele van ‘s werelds andere topvoetbalwedstrijden en nog veel meer te zien. Gebruik promocode UEFA22 om een ​​maand gratis te krijgen.

Leave a Comment