Arsenal vs. PSV Eindhoven livestream: Europa League val, TV-kanal, hur man tittar online, odds

Arsenal och PSV Eindhoven möts på torsdag i den första av två matcher som sannolikt kommer att avgöra vem som slutar topp i grupp A i Europa League. Det engelska laget har fördelen i hemmamatchen mellan dessa två, som försenades på grund av drottning Elizabeth II:s död förra månaden, efter att ha tagit maximala poäng från sina två första matcher.

PSV, å andra sidan, hölls hemma av Bodo/Glimt, ett resultat som får dem att spela ikapp. Fortfarande tyder deras resultat på att de skulle kunna ge Arsenal en hel del svårigheter i norra London. Så här kan du se matchen och vad du behöver veta:

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad gratis för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Hur person tittar och odds

Datum: torsdagen den 20 oktober | Tid: 13.00 ET
Plats: Emirates Stadium — London
Tv set och livestream: Paramount+
Odds: Arsenal -200 Dra +350 PSV +480 (by means of Caesars Sportsbook)

CBS Sporting activities har en helt ny daglig fotbollspodcast som täcker allt du behöver veta om det vackra spelet. Se till att följa Dwelling of Champions för täckning av de största spelen, berättelser, transfernyheter med Fabrizio Romano och allt annat som händer i världens mest populära sport.

Berättelser

Arsenal: Att tävla på två fronter verkade redan ha tagit mycket av Arsenals ben på söndagen när de klättrade till seger borta mot Leeds. Vad de verkligen skulle kunna göra med är att ha grupp A avslutad så snabbt som möjligt, vilket gör att de kan bloda ungdomar och kantspelare i resten av sina Europa League-matcher. Sedan de senast spelade i den här tävlingen har värdet på topplaceringen bara ökat, och kommer som det gör med ett hejdå until de sexton senaste.

“I Europa när du har chansen att dra fördel måste du göra det,” sa Mikel Arteta. “Det är alltid väldigt oförutsägbart vad som kan hända i nästa match. Du måste gå bort och vi vet nivån på de andra lagen också. Vad jag kan säga när jag ser dem [PSV] och vad de gör nationellt, internationellt, [it will be] en riktigt tuff match.”

PSV: Klubbar med djupa fickor kommer att kartlägga händelser på Emirates med massor av intriger på torsdag när en mängd högt rankade prospekts tar sig an fältet. Chefen bland dem kommer att vara Cody Gakpo, som har 24 målinblandningar på 18 matcher i alla tävlingar den här säsongen. Den holländska forwarden är efterlyst av Leeds United och Manchester United, medan Arsenal själva har varit mycket intresserade av 23-åringen.

“Jag sa alltid att om jag stannar här så är det min barndomsklubb”, sa Gakpo till The Occasions of London i veckan, i en intervju där han avslöjade att han hade pratat med Erik 10 Hag om att flytta until Manchester United. “Det är inte ett straff. Jag gillar att vara här, jag vill vinna troféer här och göra mitt bästa för klubben.

“Guys om jag fick chansen att gå until Premier League eller något så måste jag naturligtvis överväga det alternativet. På den tiden var det hektiskt för mig guys jag återhämtade mig ganska snabbt.”

Förutsägelse

Det här spelet erbjuder en verklig chans för PSV:s unga talanger att bevisa sitt värde mot ett roterat Arsenallag. De kanske bara blåser den här gruppen vidöppen. VAL: Arsenal 1, PSV 2

Leave a Comment